er

Ελευθερούπολη-ΝΕ Μεγαρίδος: Με φόρα αμφότερες

 

Η Ελευθερούπολη αναμετράται την Τετάρτη στις 17:00 με τη Νεανική Εστία Μεγαρίδας για την 20η αγωνιστική της Elite League Ερρίκος Ντυνάν. Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί από το κανάλι της ΕΟΚ στο YouTube.

 

Οι γηπεδούχοι επέστρεψαν στις νίκες περνώντας από την έδρα του Παπάγου και παραμένουν στη δεύτερη θέση. «Ήταν μια νίκη που τη χρειαζόμασταν στην έδρα του Παπάγου μετά από δύο διαδοχικές ήττες. Βέβαια η επόμενη μέρα έχει ένα ακόμη πολύ δύσκολο παιχνίδι με τη Μεγαρίδα στην έδρα μας. Ματς στο οποίο θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια. Δίνουμε μεγάλη σημασία και σε αυτή την αναμέτρηση, αφού ο αντίπαλος μας είναι και αυτός στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Θέλουμε και πάλι τον κόσμο να έρθει να μας βοηθήσει. Συνεχίζουμε με δουλειά και είναι σίγουρο ότι το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα», δήλωσε ο 22χρονος φόργουορντ, Βαλάντης Κουρτίδης.

 

Οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από τρεις διαδοχικές νίκες και γνωρίζουν πως με νίκη θα σκαρφαλώσουν εκείνοι στη δεύτερη θέση. «Η ομάδα ρολάρει καταπληκτικά δείχνει χαρακτήρα και παίζει ένα πολύ ωραίο μπάσκετ προσφέροντας και θέαμα τις τελευταίες αγωνιστικές. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ σε αυτή την ομάδα με εξαιρετικούς χαρακτήρες συμπαίκτες και προπονητές. Η ομάδα κατά την γνώμη μου δεν έχει πιάσει το ταβάνι της, έχει ακόμη πολύ να δώσει σε αυτό το πρωτάθλημα. Πρέπει να συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά που γίνεται κάθε εβδομάδα και να πηγαίνουμε παιχνίδι με το παιχνίδι γιατί είναι ένα πολύ δύσκολο και επίπονο πρωτάθλημα», τόνισε ο Δημήτρης Μαντίκος. «Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με την Ελευθερούπολη. Όπως ξέρουμε όλοι στην έδρα της είναι πάρα πολύ δυνατή και παίζει ωραίο μπάσκετ. Όσο για εμάς θα προσπαθήσουμε να ακολουθήσουμε το πλάνο τον προπονητών μας και να τους περιορίσουμε όσο γίνεται περισσότερο για να φτάσουμε στην νίκη και να σκαρφαλώσουμε στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Θα είναι ένα πολύ δύσκολο οφείλουμε να παρουσιαστούμε όσο πιο έτοιμοι γίνεται σε αυτό το μικρό χρονικό διάστημα», πρόσθεσε ο 22χρονος γκαρντ της ΝΕΜ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια