er

Καινοτομία από τη VACUPOWER: Η πλατφόρμα που επενδύεις με απόδοση έως 33%

 

Δημιούργησε έναν λογαριασμό χρησιμοποιώντας το παρακάτω link: https://vacupowerinvest.com/login?refcode=10c0f86c5e07236c8b8c1f51721c4d56

Κέρδισε επενδύοντας άμεσα 20 ευρώ και προσκαλώντας 20 ευρώ/άτομο με  αποδόσεις που φτάνουν το 33% και παθητικό εισόδημα δίχως κόπο.. 

Η VACUPOWER, η εταιρεία που αναπτύσσεται σε Ελλάδα και Κύπρο με την μίσθωση της καινοτόμου τεχνολογίας VACUPOWER μας δίνει την δυνατότητα μέσω της πλατφόρμας VACUPOWERINVEST να κερδίσουμε παθητικό εισόδημα από την ανάπτυξη της. 

 

 Η VACUPOWER, η μοναδική εταιρεία που δίνει την δυνατότητα σε επιχειρήσεις στην Ελλάδα και Κύπρο να μισθώνουν το μηχάνημα επαναδιαμόρφωσης σώματος VACUPOWER καινοτομεί πάλι, αυτήν τη φορά  εισάγοντας την κλασματοποιημένη ιδιοκτησία (fractional ownership) στα μηχανήματα διαμόρφωσης σώματος. Μέσω της νέας πλατφόρμας vacupowerinvest.com, επενδυτές μπορούν να επενδύσουν σε μηχανήματα VACUPOWER και να απολαμβάνουν παθητικό εισόδημα από τις μισθώσεις της VACUPOWER στις επιχειρήσεις VACUPOWERPOINTS. Η διαδικασία επένδυσης είναι απλή και επιτρέπει την πρόσβαση σε όλους, με ελάχιστο ποσό επένδυσης  500€ . 

 

 Η VACUPOWER ξεκίνησε το ταξίδι της!  

 

Με  όραμα να  ανοίξει στο ευρύ κοινό την δυνατότητα να επενδύουν , δίνει σε όλους την ευκαιρία να   επενδύουν  σε καινοτόμα μηχανήματα διαμόρφωσης σώματος, αδυνατίσματος και γυμναστικής και  μέσα από τις υπηρεσίες Leasing της VACUPOWER  να κερδίζουν χρήματα. 

 

 Από τη γέννησή της, η εταιρεία έχει κερδίσει την αναγνώριση των υπηρεσιών της από εκατοντάδες  επιχειρήσεις  και χιλιάδες χρήστες της τεχνολογίας VACUPOWER

 

 Το νέο αυτό πρωτοποριακό  επενδυτικό  προϊόν δεν προσφέρει απλώς την ευκαιρία σε άτομα να επενδύσουν εύκολα , υπερβαίνοντας τις παραδοσιακές επενδύσεις, αλλά αποδεικνύει επίσης τη δέσμευση της VACUPOWER να προσφέρει πραγματικές λύσεις σε περισσότερες  επιχειρήσεις και χρήστες της τεχνολογίας  VACUPOWER. 

 

 Η  VACUPOWER με την καινοτομία της κλασματοποιημένης ιδιοκτησίας για μηχανήματα  VACUPOWERς, ανοίγει τον δρόμο προς μια νέα εποχή επενδύσεων. 

 

 Απλή διαδικασία με υψηλές αποδόσεις 

 

 Η διαδικασία είναι όσο πιο απλή γίνεται για τον επενδυτή. 

 

 Βήμα 1: Ο χρήστης κάνει εγγραφή και υποβάλλει αίτηση για τη διαδικασία γνωριμίας με τον πελάτη (KYC).  

 

Βήμα 2: Ο επενδυτής επιλέγει το pool στο οποίο επιθυμεί να επενδύσει, διαβάζοντας πληροφορίες από τα σχετικά έγγραφα, τα μηχανήματα που περιλαμβάνει κάθε pool και τις εκτιμώμενες αποδόσεις.  

 

Βήμα 3: Ο επενδυτής επιλέγει το πρόγραμμα πληρωμών που του ταιριάζει. Μπορεί να επιλέξει πληρωμή κάθε  3,6,12 μήνες ή πληρωμή μετά τη λήξη του pool, δηλαδή στους 36 μήνες και καταχωρεί ένα αίτημα επένδυσης. 

 

 Βήμα 4: Ο επενδυτής καταβάλλει το ποσό της επένδυσης και αποκτά ένα μερίδιο του pool.  

 

Βήμα 5: Μόλις μισθωθεί  το μηχάνημα  VACUPOWER,την επόμενη ημέρα κλεισίματος του pool  ξεκινάει η διάρκεια των 36 μηνών της επένδυσης και αρχίζουν να συγκεντρώνονται τα έσοδα του pool, τα οποία διαμοιράζονται στους επενδυτές του. Πως γίνεται ο Διαμοιρασμός των Εσόδων Η επένδυση σε κάθε pool έχει διάρκεια 36 μήνες από την ημέρα που θα γίνει η πρώτη μίσθωση συσκευής του pool. Κάθε επενδυτής κατέχει ένα ποσοστό στο pool ανάλογα με τη συνεισφορά του.  

 

Η VACUPOWER αγοράζει τo μηχάνημα VACUPOWER με τα χρήματα που έχουν συγκεντρωθεί στο pool και ξεκινάει την εκμετάλλευσή τους. Η VACUPOWER διατηρεί ένα μικρό ποσοστό από τα έσοδα του pool, με το μεγαλύτερο να διαμοιράζεται στους επενδυτές βάσει του ποσοστού που κατέχουν στο pool και του προγράμματος πληρωμών που έχουν επιλέξει. Οι επενδυτές που επιλέγουν την πληρωμή μετά τη λήξη του pool (36 μήνες) απολαμβάνουν μεγαλύτερο μερίδιο από τα έσοδα.  

 

Επενδύστε και ξενοιάστε! 

 

Σε αντίθεση με κάποιες άλλες παραδοσιακές μορφές επένδυσης, δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα άλλο. Η VACUPOWER διαχειρίζεται όλες τις πτυχές της επένδυσης, από την αγορά του μηχανήματος VACUPOWER  τον πιστοληπτικό έλεγχο των πελατών, την είσπραξη των μισθωμάτων, έως τη συντήρηση των μηχανημάτων. 

 

Μέσω του λεπτομερούς πίνακα ελέγχου, ο επενδυτής μπορεί να παρακολουθεί την απόδοση της επένδυσής του. Επιπλέον, έχει τη δυνατότητα να ελέγχει την κατάσταση κάθε VACUPOWER  που ανήκει στο pool του, γνωρίζοντας αν είναι μισθωμένo, διαθέσιμo για ενοικίαση ή υπό επισκευή. Οι λεπτομερείς πληροφορίες του πίνακα ελέγχου παρέχουν στον επενδυτή ασφάλεια και διαφάνεια, ενισχύοντας την εμπειρία του στον κόσμο της κλασματοποιημένης ιδιοκτησίας  μηχανημάτων διαμόρφωσης σώματος VACUPOWER . 

 

Ασφάλεια Επένδυσης 

 

Η VACUPOWER πραγματοποιεί διεξοδικό έλεγχο πιστοληπτικής ικανότητας, οικονομικής ευχέρειας και έγκαιρης πληρωμής στους πιθανούς πελάτες πριν τους εκμισθώσει  το μηχάνημα  διαμόρφωσης σώματος VACUPOWER . 

 

 Η VACUPOWER  πάντα προσπαθεί να διασφαλίσει ότι τα μηχάνηματα   διαμόρφωσης σώματος VACUPOWER  θα εκμισθωθούν στους πιο αξιόπιστους δυνητικούς πελάτες . 

 

Ήδη υπάρχουν 70 συνεργασίες VACUPOWERPOINTS σε Ελλάδα και Κύπρο. https://www.vacupower.gr/vres-vacupower-point/ 

 

Πρόσβαση σε Όλους 

 

Η υπηρεσία VACUPOWERINVEST προσφέρεται για επενδυτές όλου του βεληνεκούς .  

Η επένδυση σε μηχανήματα   διαμόρφωσης σώματος VACUPOWER μπορεί να αποτελέσει μια εναλλακτική επένδυση για αυτούς που αναζητούν ασφάλεια, διαφοροποίηση και υψηλές αποδόσεις σε ανερχόμενους κλάδους. 

 

Συνοψίζοντας, η VACUPOWER εισάγει μια  καινοτομία με την έννοια της κλασματοποιημένης ιδιοκτησίας ορισμένου χρόνου, σε  μηχανήματα διαμόρφωσης σώματος VACUPOWER , προσφέροντας μια απλή και ελκυστική διαδικασία επένδυσης με υψηλές αποδόσεις. Μέσω της πλατφόρμας www.vacupowerinvest.com, η VACUPOWER δίνει τη δυνατότητα σε επενδυτές από όλο τον κόσμο να συμμετέχουν σε pools συσκευών τεχνολογίας και να επωφεληθούν από την ανάπτυξη της VACUPOWER. 

 

Με αξιοπιστία, ασφάλεια και επαγγελματισμό, ανοίγει νέους ορίζοντες στο χώρο των επενδύσεων και συμβάλλει στη δημιουργία μιας εποχής προοδευτικών και βιώσιμων επενδύσεων. Επενδύστε στο μέλλον με την VACUPOWER  ενώ απολαμβάνετε υψηλές αποδόσεις. 

 

https://www.vacupowerinvest.com   

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια