er

Ηρακλής-Ερμής Σχηματαρίου: Με κεκτημένη ταχύτητα

 

Δύο ομάδες που προέρχονται από σημαντικές νίκες, ο Ηρακλής και ο Ερμής Σχηματαρίου, κοντράρονται την Τετάρτη στις 16:30 για την 20η αγωνιστική της Elite League Ερρίκος Ντυνάν. Στιγμιότυπα από το παιχνίδι θα μεταδοθούν από την τηλεοπτική συχνότητα του Action 24, ενώ ολόκληρη η αναμέτρηση θα μεταδοθεί από το κανάλι της ΕΟΚ στο YouTube.

 

Οι γηπεδούχοι πήραν σπουδαία νίκη στην έδρα του Πανερυθραϊκού και τώρα θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες στο «Ιβανώφειο» όπου έχουν επτά νίκες σε εννιά αγώνες. «Θέλαμε πολύ τη νίκη του Σαββάτου και το καταφέραμε, αφού παίξαμε σαν ομάδα, ακόμη και όταν τραυματίστηκε ο Σιν (σ.σ. Σινσίερ Κάρι). Μας συσπείρωσε η απουσία του, αλλά και η παρουσία του νέου προπονητή, που τον ξέραμε βέβαια, αλλά τώρα ήταν αυτός μπροστά και μας βοήθησε πολύ ψυχολογικά. Γενικά θέλαμε τη νίκη, αλλά ήμασταν και συγκεντρωμένοι, παρά το πάθος. Σε όλους τους αγώνες τη θέλουμε, αλλά σε άλλους κάναμε λάθη, ήμασταν βιαστικοί, ήμασταν και άτυχοι», ανέφερε ο Νίκολα Μαλέσεβιτς. «Πρέπει να συνεχίσουμε με αυτό το “προφίλ” και με το Σχηματάρι, που είναι μια πολύ καλή ομάδα, με πολύ καλούς παίκτες και ίσως τον καλύτερο ξένο του πρωταθλήματος μέχρι στιγμής. Άρα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί και να μην κάνουμε τα ίδια λάθη, όπως με τη Μεγαρίδα. Θέλουμε να παίξουμε και για τον κόσμο μας, που πληγώσαμε στο σπίτι μας και λυπούμαστε γι’ αυτό, προσπαθήσαμε να επανορθώσουμε στην Αθήνα και τώρα θα το επιδιώξουμε και στην έδρα μας. Μακάρι να το καταφέρουμε, αξίζουν τα πάντα! Τους περιμένουμε και πάλι κοντά μας», πρόσθεσε ο Σέρβος φόργουορντ του Ηρακλή.

 

Οι φιλοξενούμενοι συνέτριψαν τον Αίαντα Ευόσμου (84-66) και ζητούμενο έχουν την έκτη νίκη τους μακριά από το Σχηματάρι. «Το όνομα και η αξία του αντιπάλου μας δίνει ένα επιπλέον κίνητρο, ώστε να ανέβουμε στη Θεσσαλονίκη και να διεκδικήσουμε τη νίκη. Προερχόμαστε από ένα νικηφόρο σερί τριών αγώνων και θελουμε να το διατηρήσουμε. Ο Ηρακλής είναι μία τεράστια ομάδα και το Ιβανώφειο μία έδρα που κάθε αθλητής θα ήθελε να αγωνιστεί», τόνισε ο 30χρονος γκαρντ του Ερμή, Λευτέρης Μητσιμπόνας.΄

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια