er

Αίας Ευόσμου-Μίλων: Από άλλη αφετηρία

 

Ο Αίας Ευόσμου υποδέχεται τον Μίλωνα την Τετάρτη στις 16:30 για την 20η αγωνιστική της Elite League Ερρίκος Ντυνάν. Στιγμιότυπα από το παιχνίδι θα μεταδοθούν από την τηλεοπτική συχνότητα του Action 24, ενώ ολόκληρη η αναμέτρηση θα μεταδοθεί από το κανάλι της ΕΟΚ στο YouTube.

 

Οι γηπεδούχοι μετά την ήττα στο Σχηματάρι θέλουν να εκμεταλλευτούν τη δύναμη της έδρας τους όπου έχουν έξι νίκες σε εννιά ματς. «Έχουμε απέναντι μας έναν σοβαρό αντίπαλο, με πολύ καλή παρουσία στο πρωτάθλημα και αξιόλογο ρόστερ. Εμείς από την πλευρά μας πρέπει να συνεχίσουμε να υπερασπιζόμαστε την έδρα μας και να φέρνουμε θετικά αποτελέσματα. Είναι πολύ σημαντικό να έχουμε τον κόσμο στο πλάι μας, ο οποίος μας δίνει ενέργεια και κίνητρο για να βγάζουμε το 100% στο παρκέ», τόνισε ο 24χρονος γκαρντ του Αίαντα, Τίμων Πετράκης.

 

Οι φιλοξενούμενοι πήραν σπουδαία νίκη στο Μεσολόγγι και στοχεύουν στο έκτο τους ροζ φύλλο μακριά από τη Νέα Σμύρνη. «Μετά από δύο συνεχόμενες νίκες βρίσκουμε και πάλι ρυθμό. Κόντρα στον Αίαντα θέλουμε να διευρύνουμε το σερί μας γιατί ο στόχος είναι να κάνουμε το 3/3 αυτήν την εβδομάδα. Είμαστε μία ομάδα με λύσεις και κάθε ημέρα μπορεί να είναι άλλος ο πρωταγωνιστής, όμως δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι όλα ξεκινάνε από την άμυνα και την ομαδική δουλειά», επισήμανε ο 32χρονος φόργουορντ του Μίλωνα, Ανδρέας Κανονίδης.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια