er

Δόξα Λευκάδας-Παπάγου: Οι ευχάριστες εκπλήξεις αναμετρώνται

Η Δόξα Λευκάδας φιλοξενεί τον Παπάγου το Σάββατο στις 17:00 για την 8η αγωνιστική της Elite League Ερρίκος Ντυνάν, σε μια αναμέτρηση μεταξύ δύο ομάδων που έχουν εκπλήξει ευχάριστα με την πορεία τους. Το παιχνίδι, όπως και όλα του πρωταθλήματος, θα μεταδοθεί από το κανάλι της ΕΟΚ στο YouTube.

 

Οι γηπεδούχοι προέρχονται από μεγάλη νίκη στη Μύκονο και στοχεύουν στο πέμπτο ροζ φύλλο αγώνα στο πρωτάθλημα. «Έχουμε μπροστά μας,ένα δύσκολο παιχνίδι,γιατί ο Παπάγου ξέρουμε οτι είναι μια δυνατή και νεανική ομάδα που παίζει γρήγορο μπασκετ.Έμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για σαράντα λεπτά ,παίζουμε στην έδρα μας,μπροστά στον κόσμο μας,που γεμίζει το γήπεδο και είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να το πάρουμε.Ολη την εβδομάδα έχουμε δουλέψει γι αυτό το παιχνιδι κι αν είμαστε πιστοί στο πλάνο μας και συγκεντρωμένοι θα πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα», δήλωσε ο 25χρονος φόργουορντ της Δόξας, Στάθης Παπαδάκης.

 

Οι φιλοξενούμενοι, που βρίσκονται επίσης στο 4-3, προέρχονται από εξίσου σπουδαία νίκη, απέναντι στον Πανιώνιο. «Το παιχνίδι στη Λευκάδα θα είναι πολύ απαιτητικό και σκληρό, εμείς θα πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του για να μπορέσουμε να φτάσουμε στη νίκη», ανέφερε ο 23χρονος φόργουορντ Βασίλης Γάργαλης.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια