er

Ηρακλής-Αίας Ευόσμου: Μονομαχία στον βορρά για την Elite League Ερρίκος Ντυνάν

 

Ο Ηρακλής φιλοξενεί τον Αίαντα Ευόσμου το Σάββατο στις 16:30 για την 8η αγωνιστική Elite League Ερρίκος Ντυνάν. Στιγμιότυπα από την αναμέτρηση θα μεταδοθούν τηλεοπτικά από το Action 24, ενώ ολόκληρο το παιχνίδι θα μεταδοθεί διαδικτυακά από το κανάλι της ΕΟΚ στο YouTube, όπως και όλοι οι αγώνες του πρωταθλήματος.

 

Οι γηπεδούχοι θέλουν να διευρύνουν το σερί των δύο νικών κάνοντας το 4/4 στο Ιβανώφειο. «Επιστρέφουμε στο σπίτι με έναν ακόμη δύσκολο αγώνα, με μια ομάδα που ξέρουμε ότι θα τα δώσει όλα και θα προσπαθήσει να πάρει τη νίκη, μια που πριν είχε αρνητικά αποτελέσματα. Δεν θέλουμε, φυσικά, να γίνει κάτι τέτοιο, για πολλούς λόγους. Για τον κόσμο μας, που μας βοηθάει όπου κι αν παίζουμε, ιδίως στην έδρα μας, για τον νέο μας ιδιοκτήτη, που θέλουμε να του δείξουμε ότι είμαστε μια καλή ομάδα και αξίζει να μας εμπιστευθεί, αλλά και για τους εαυτούς μας και τους προπονητές μας, γιατί δουλεύουμε σκληρά, έχοντας και παιδιά που λείπουν (σ.σ. Προίσκος, Μερμύγκης), που θέλουμε να παίξουμε και γι’ αυτούς», δήλωσε ο Κέντρικ Τόμπσον. «Θέλουμε να κερδίσουμε για να ανεβούμε κι άλλο βαθμολογικά, μια που είναι δεδομένο και γνωστό σε όλους ότι είναι ένα πολύ σκληρό και αμφίρροπο πρωτάθλημα, όπου όλοι μπορούν να κερδίσουν όλους. Γι’ αυτό και εμείς μπορούμε να τους κερδίσουμε όλους, αν είμαστε συγκεντρωμένοι και δεν κάνουμε λάθη. Θα πρέπει να το δείξουμε αυτό και αυτό το Σάββατο, γιατί μην ξεχνάμε ότι μετά έχουμε δύο δύσκολα, πάλι, εκτός έδρας παιχνίδια (σ.σ. Κόροιβος και Έσπερος Λαμίας). Με τη βοήθεια του κόσμου μας πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε», πρόσθεσε ο Αμερικανός γκαρντ.

Οι φιλοξενούμενοι θα ήθελαν να βάλουν τέλος στο σερί επτά ηττών που τους έχει φέρει στην τελευταία θέση. «Προερχόμαστε από συνεχή αρνητικά αποτελέσματα και είναι απαραίτητο να αντιδράσουμε. Αγωνιζόμαστε σε μια από τις δυσκολότερες έδρες του πρωταθλήματος και πρέπει να μπούμε από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό συγκεντρωμένοι και να ακολουθήσουμε το πλάνο του προπονητή μας ώστε να καταφέρουμε να φθάσουμε στην νίκη», ανέφερε ο 19χρονος γκαρντ του Αίαντα, Θόδωρος Κωνσταντινίδης.

 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια