er

Ελευθερούπολη-Μίλων: Αναμέτρηση στο όριο

Η Ελευθερούπολη υποδέχεται τον Μίλωνα το Σάββατο στις 16:00 για την 8η αγωνιστική της Elite League Ερρίκος Ντυνάν. Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί διαδικτυακά από το κανάλι της ΕΟΚ στο YouTube, όπως και όλοι οι αγώνες του πρωταθλήματος.

 

Οι γηπεδούχοι θέλουν να εκμεταλλευτούν τη δύναμη της έδρας τους, όπου μετρούν δύο νίκες σε τρεις αγώνες. «Προερχόμαστε από μια ήττα στην έδρα του Ερμή Σχηματαρίου που σίγουρα μας πόνεσε σε μεγάλο βαθμό. Τώρα αντιμετωπίζουμε μια από τις πιο ποιοτικές ομάδες της κατηγορίας. Ο Μίλωνας είναι ένας πολύ δυνατός αντίπαλος. Πρέπει να βγάλουμε εγωισμό και πάθος. Θέλουμε να επανέλθουμε στις νίκες και για μας είναι ένα ξεχωριστό παιχνίδι στο οποίο θέλουμε τον κόσμο να έρθει και να μας συμπαρασταθεί. Είναι ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα και κάθε παιχνίδι έχει τη σημασία του ντέρμπι», δήλωσε ο 22χρονος φόργουορντ της Ελευθερούπολης, Κώστας Ιατρίδης.

 

Οι φιλοξενούμενοι αναζητούν τη δεύτερη νίκη τους μακριά από το «Κροίσος Πέρσης», προκειμένου να διατηρηθούν στην πρώτη θέση. «Σε αυτή την Elite League όλοι μπορεί να χάσουν από όλους. Το επίπεδο είναι πολύ υψηλό και εμείς πρέπει να μένουμε συγκεντρωμένοι και ανταγωνιστικοί σε κάθε παιχνίδι. Μετά τη νίκη επί του Έσπερου Λαμίας θέλουμε να χτίσουμε ένα νέο σερί θετικών αποτελεσμάτων και θα δώσουμε ό,τι έχουμε για να καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη. Η Ελευθερούπολη είναι μια ομάδα δεμένη και έμπειρη και ειδικά εντός έδρας γίνεται ακόμα πιο δυνατή», ανέφερε ο 25χρονος γκαρντ του Μίλωνα, Γιώργος Χριστόπουλος.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια