Ηττα από τη Βαλένθια για τον Ολυμπιακό στην Ευρωλίγκα Γυναικών-Τι δήλωσαν Ζίμπαρτς και Γκούσταφσον-Το στατιστικό του αγώνα, τα καλύτερα στιγμιότυπα και φωτορεπορτάζ

 Ο Ολυμπιακός γνώρισε την ήττα στις λεπτομέρειες με 65-59 από την Βαλένθια στο ΣΕΦ στο παιχνίδι με το οποίο έπεσε η αυλαία του Α’ γύρου στην Ευρωλίγκα Γυναικών.

 

Η ελληνική ομάδα ήταν καλύτερη και είχε το προβάδισμα στο σκορ μέχρι το 36’ με τις Γκούσταφσον και Σουκ να είναι οι κορυφαίες. Η Βελένθια όμως εκμεταλλεύτηκε τα λάθη και την αστοχία του Ολυμπιακού στο τέλος, βρήκε λύσεις στην επίθεση φτάνοντας στη νίκη με 65-59.

 

Για τον Ολυμπιακό δεν έπαιξε η Αννα Νίκη Σταμολάμπρου, ενώ στη Βαλένθια αγωνίζεται η Ελεάννα Χριστινάκη που τελείωσε το παιχνίδι με 4 πόντους.

 

Διαιτητές: Μπιγιεντιτς (Βοσνία Ερζογοβίνη), Τέτικ (Τουρκία), Πρπα (Σερβία)

Δεκάλεπτα: 27-21, 39-35μ, 53-46, 59-65

Ολυμπιακός (Ζίμπαρτς): Αγιούσο 4, Γκούσταφσον 21, Νικολοπούλου 2, Σουκ 21(3), Σταμάτη 3(1), Δίελα, Σκόριτς, Σπυριδοπούλου 8(2), Σύρρα.

 

Δείτε τη στατιστική του αγώνα: https://www.fiba.basketball/euroleaguewomen/22-23/game/2112/Olympiacos-S-F-P--Valencia-BC#tab=boxscore

Δηλώσεις:

 

Μάρτινς Ζίμπαρτς: «Επιθετικά, βρήκαμε μόνο έξι πόντους στην τελευταία περίοδο, στα κρίσιμα σημεία κάναμε λάθη. Εκτελέσαμε επτά βολές και η Βαλένθια 15, χάσαμε για έξι πόντους, ενώ δόθηκε ένα λάθος φάουλ σε κρίσιμο σημείο (σ.σ. στο 59-59) στον αντίπαλο και σκόραρε. Παίξαμε καλά στην άμυνα, το καλύτερο μας αμυντικό παιχνίδι στην EuroLeague, όμως δεν τα καταφέραμε. Νομίζω, ότι κάναμε ένα βήμα μπροστά, όμως δεν είχαμε την ενέργεια και τη συγκέντρωση στο τέλος, για να κερδίσουμε».

 

Μέγκαν Γκούσταφσον: «Σκληρή ήττα. Χάσαμε ένα παιχνίδι, το οποίο μπορούσαμε να έχουμε κερδίσει. Δώσαμε το 100%, όμως κάναμε πολλά λάθη στο φινάλε. Πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένες σε αυτά τα σημείο. Στην EuroLeague δεν συγχωρούνται τα λάθη. Όταν το ματς είναι κλειστό σε σκορ, πρέπει να κρατάμε τη συγκέντρωση. Είχαμε ευκαιρία σήμερα, όμως δεν την αξιοποιήσαμε».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια