Επίσκεψη της γυναικείας ομάδας της Ελπίδας Αμπελοκήπων στη χορηγό εταιρία της-Φωτορεπορτάζ

 

Την ευκαιρία να  επισκεφθούν το κατάστημα της χορηγού εταιρείας «ΚΥΑΝΑ», το οποίο βρίσκεται στην οδό Ίωνος Δραγούμη 23, Your Cosmetics, είχαν τα μέλη της γυναικείας ομάδας της Ελπίδας Αμπελοκήπων. Τις αθλήτριες υποδέχθηκε ο διευθυντής της εταιρείας, Γιάννης Βασιλειάδης.

 

Όλα τα κορίτσια, ο προπονητής Σταύρος Γουναρίδης και η έφορος Δέσπονα Ξαντινίδου είχαν μια άμεση επαφή με το σημαντικό χορηγό που δραστηριοποιείται με μεγάλη επιτυχία στον χώρο των καλλυντικών και τον ευχαρίστησαν για τη χορηγία του, σε αυτούς τους δύσκολους οικονομικούς καιρούς που διανύουν όλες οι ομάδες σε όλα τα αθλήματα.

 

Πραγματικά άπαντες, ο πρόεδρος της KYANA Γιάννης Βασιλειάδης και όλοι οι υπάλληλοι τους «σκλάβωσαν» με την συμπεριφορά τους  και έκαναν όλη την αποστολή να αισθανθεί σαν το σπίτι της όπως πράττουν με όλους τους καθημερινούς επισκέπτες του καταστήματος σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της πόλης.

 

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην εταιρεία KYANA που στέκεται αρωγός στην προσπάθεια μας από την πρώτη στιγμή, αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση και αξίζει να επιλέγουμε τα ποιοτικά προϊόντα της», καταλήγει η ανακοίνωση.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια