er

Jamboree MiniBasket στην καρδιά της Αθήνας-Φωτορεπορτάζ

 

Πάνω από 100 παιδιά έπαιξαν μπάσκετ με τον ιδανικό για την ηλικία τους τρόπο και χάρηκαν το παιχνίδι στην καρδιά της Αθήνας. στο πλαίσιο του προγράμματος Healthy Hoops 4All της ΕΟΚ και σε συνεργασία με την ΕΣΚΑ. Το κλειστό γυμναστήριο του Πανελληνίου φιλοξένησε στις 4 Φεβρουαρίου το Jamboree MiniBasket στο οποίο 102 νεαροί αθλητές (γεν. 2012-14) πήραν μέρος.

 

Οι ομάδες που συμμετείχαν ήταν οι Ηλυσιακός, Νήαρ Ηστ, Λεόντειος, Δάφνη, PAO BC Academy, Παγκράτι, Γαλάτσι και Οιωνός, ενώ πραγματοποιήθηκαν διαγωνισμοί ελευθέρων βολών και τριών πόντων. Οι νικητές στον διαγωνισμό ελευθέρων βολών ήταν οι Φώτης Λάνη (Ηλυσιακός), Γιάννης Μήτσος (Οιωνός), Γιάννης Στεργιάννης (PAO BC Academy), Θοδωρής Χαλάλ (Δάφνη). Οι νικητές στον διαγωνισμό τριών πόντων ήταν οι Νίκος Βολονάκης (Ηλυσιακός), Μιχάλης Μακρής (Δάφνη), Ματέο Τζότσικα (Γαλάτσι), Παναγιώτης Τζώρτζης (Γαλάτσι).

 

Τα παιδιά έπαιξαν μπάσκετ μπροστά σε μια γεμάτη κερκίδα με τους γονείς και τους δικούς τους ανθρώπους να χαίρονται το παιχνίδι μαζί τους. Ραντεβού στο επόμενο Jamboree MiniBasket που θα φιλοξενηθεί στην Πάτρα στις 11 Φεβρουαρίου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια