er

Τρίτων-Ελευθερούπολη για όλη την Ελλάδα

Η 26η αγωνιστική της Elite League Ερρίκος Ντυνάν ολοκληρώνεται την Κυριακή στις 15:00 με την αναμέτρηση Τρίτων-Ελευθερούπολη, που θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τα συνεργαζόμενα δίκτυα και διαδικτυακά από το κανάλι της ΕΟΚ στο YouTube.

 

Οι γηπεδούχοι προέρχονται από δύο σερί νίκες και θέλουν να φτάσουν στην ενδέκατη νίκη τους εντός έδρας, προκειμένου να διατηρηθούν στην πρώτη θέση. «Τον περασμένο μήνα βρήκαμε απίστευτη χημεία μεταξύ μας και θέλουμε να χτίσουμε πάνω σε αυτήν με άλλη μια εξαιρετική εμφάνιση. Η Ελευθερούπολη είναι μια πολύ έμπειρη κ καλή ομάδα, χάνοντας το τελευταίο της παιχνίδι, όλοι ξέρουμε πόσο δύσκολο θα είναι αυτό το παιχνίδι για εμάς, αλλά είμαστε καλά προετοιμασμένοι και ανυπομονούμε γι’ αυτό. Θα ήθελα να εκμεταλλευτώ αυτή την ευκαιρία για να καλέσω όλους τους φιλάθλους μας να μας συμπαρασταθούν την Κυριακή το μεσημέρι σε ένα άλλο δύσκολο παιχνίδι για να μας βοηθήσουν να πετύχουμε τον στόχο μας», σημείωσε ο 30χρονος Σέρβος γκαρντ/φόργουορντ, Νεμάνια Μανοΐλοβιτς.

 

Οι φιλοξενούμενοι θέλουν να βγάλουν αντίδραση μετά την εντός έδρας ήττα από το Ψυχικό και να φτάσουν στην έβδομη νίκη τους μακριά από την Ελευθερούπολη. «Μετά την ήττα εντός έδρας με το Ψυχικό, έχουμε και πάλι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι μπροστά μας. Ο Τρίτων είναι μια από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος και τον ίδιο στόχο με μας, να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται. Απαιτείται μεγάλη προσπάθεια. Εμείς βγάζουμε ένα δύσκολο πρόγραμμα και χρειάζεται να δείξουμε την ποιότητα που διαθέτουμε ως σύνολο. Πιστεύω ότι θα γίνει ένα παιχνίδι που θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Μπορεί και στην άμυνα. Προετοιμαστήκαμε όλη την εβδομάδα και παρά τα προβλήματα που έχουμε, θα παλέψουμε για το καλύτερο», τόνισε ο 30χρονος φόργουορντ, Δημήτρης Γράβας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια