er

Με μεγάλο «πρέπει» Μεγαρίδα και Αίας Ευόσμου

 

Η Μεγαρίδα φιλοξενεί τον Αίαντα Ευόσμου το Σάββατο στις 17:00 για την 26η αγωνιστική της Elite League Ερρίκος Ντυνάν, με τις δύο ομάδες να θέλουν πολύ τη νίκη.

 

Οι γηπεδούχοι έχασαν έδαφος για τα playoffs με τις δύο διαδοχικές ήττες που μετρούν και χρειάζονται το ροζ φύλλο για να μην κινδυνέψουν να βρεθούν στα play out. «Ερχόμαστε από ένα αρνητικό αποτέλεσμα στο Μεσολόγγι σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας, ωστόσο πρέπει να το αφήσουμε πίσω μας. Έχουμε μπροστά μας ένα παιχνίδι με τον Αίαντα Ευόσμου που για μας είναι τελικός, έχουμε ανάγκη τη νίκη για να μείνουμε στην κατηγορία, να αποφύγουμε τα play out. Θα θέλαμε τον κόσμο να μας βοηθήσει δίνοντας για άλλη μια φορά βροντερό ‘παρών’, ώστε να μας εμψυχώσει και όλοι μαζί να πανηγυρίσουμε μια νίκη που θα είναι χρυσάφι για μας», δήλωσε ο 28χρονος γκαρντ της ΝΕΜ, Άγγελος Γκάτζιας.

 

 

Οι φιλοξενούμενοι μετά από τέσσερις σερί ήττες συγκατοικούν με την ΦΕΑ στην προτελευταία θέση και χρειάζονται τους βαθμούς για να αποφύγουν τον απευθείας υποβιβασμό. «Το παιχνίδι του Σαββάτου αποτελεί μια ευκαιρία για να αφήσουμε πίσω μας τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα. Με τον νέο προπονητή μας συνεχίζουμε την σκληρή δουλειά στην προπόνηση και είμαι βέβαιος ότι στα Μέγαρα θα παρουσιαστούμε έτοιμοι ώστε να φύγουμε νικητές από τον αγωνιστικό χώρο», τόνισε ο 25χρονος γκαρντ, Βασίλης Μπαλτζόπουλος.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια