er

Κόροιβος-Ηρακλής με άρωμα… playoffs

 

Ο Κόροιβος υποδέχεται στην Αμαλιάδα τον Ηρακλή το Σάββατο στις 17:00 για την 26η αγωνιστική της Elite League Ερρίκος Ντυνάν, σε μια μονομαχία δύο ομάδων που βρίσκονται σε τροχιά playoffs.

 

Οι γηπεδούχοι χρειάζονται τη νίκη προκειμένου να εδραιώσουν τη θέση τους στην οκτάδα και θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν τη δύναμη της έδρας τους, όπου μετρούν 9 νίκες σε 12 αναμετρήσεις. «Έχουμε μπει στην τελική ευθεία της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και το Σάββατο έχουμε ένα δύσκολο αγώνα στην έδρα μας με τον Ηρακλή. Στόχος της ομάδας είναι η νίκη ώστε να πλησιάσουμε στην οριστική συμμετοχή μας στα playoff αλλά και να κάνουμε το 1-1 στα μεταξύ μας παιχνίδια. Έχουμε προετοιμαστεί όλη την εβδομάδα και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και προσεκτικοί σε όλη την διάρκεια του αγώνα για να φτάσουμε στην νίκη με την συμπαράσταση φυσικά και του κόσμου της ομάδας. Με τον κόσμο δίπλα μας γινόμαστε πιο δυνατοί», τόνισε ο 25χρονος φόργουορντ Νίκος Καμάρας.

 

Οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από σερί δύο νικών και στοχεύουν στην έκτη τους νίκη μακριά από το Ιβανώφειο, ώστε να έχουν το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα εν όψει των playoffs. «Περάσαμε μια εβδομάδα σκληρής δουλειάς με την ομάδα και τώρα πάμε να παίξουμε έναν δύσκολο αγώνα εκτός έδρας. Κάθε αγώνας απ’ ότι έχω καταλάβει με όσα έχω δει σε αυτήν την κατηγορία είναι πολύ δύσκολος, ιδίως εκτός έδρας. Εμείς πάμε για την νίκη όμως, δε γίνεται διαφορετικά. Ο στόχος μας θα επιτευχθεί μόνο με τέτοιες νίκες και θα το διεκδικήσουμε μέχρι τέλους αυτό. Είμαι χαρούμενος που βρήκα μια ομάδα ανθρώπων που αγαπούν πολύ την ομάδα, ενθουσιάστηκα με όσα είδα στο πρώτο μου ματς από τους φιλάθλους μας κι ελπίζω να βοηθήσω την όλη προσπάθεια. Θα κάνω το καλύτερο, αυτό είναι το βέβαιο», σημείωσε ο νεοαποκτηθείς Αμερικανός γκαρντ του Ηρακλή, Σεθ Άλεν.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια