er

Μάχη των άκρων ανάμεσα σε Καβάλα και Μαρούσι

 

Η τελευταία Καβάλα υποδέχεται το πρωτοπόρο Μαρούσι το Σάββατο στις 17:00 για την 26η αγωνιστική της Elite League Ερρίκος Ντυνάν.

 

Οι γηπεδούχοι παρότι έχουν ουσιαστικά υποβιβαστεί δεν έχουν καταθέσει τα όπλα και προέρχονται από δύο διαδοχικές νίκες, απέναντι σε ΦΕΑ και Παπάγου, στοχεύοντας στο τέταρτο ροζ φύλλο στο πρωτάθλημα. «Το Σάββατο η ομάδα μου υποδέχεται το πρωτοπόρο Μαρούσι και αυτό από μόνο του δείχνει τον μεγάλο βαθμό δυσκολίας που έχει η αναμέτρηση καθώς πρόκειται για μία πολύ καλή ομάδα που διεκδικεί την άνοδο και στο ρόστερ της έχει πολλούς και ποιοτικούς παίκτες. Εμείς από την πλευρά μας έπειτα από τις δύο συνεχόμενες νίκες με ΦΕΑ και Παπάγου εκτός έδρας, θα προσπαθήσουμε να δείξουμε το ίδιο ανταγωνιστικό πρόσωπο και να χαρούμε το παιχνίδι», τόνισε ο 19χρονος γκαρντ Κώστας Ευαγγελίδης.

 

Οι φιλοξενούμενοι θέλουν να διατηρηθούν στην κορυφή και για να τα καταφέρουν θα χρειαστούν την πέμπτη τους νίκη μακριά από το κλειστό του Αγίου Θωμά. «Πηγαίνουμε στην Καβάλα με νοοτροπία “πρέπει να κερδίσουμε-must win”. Δεν τους υποτιμούμε μετά από μια δύσκολη νίκη που έκαναν στο γήπεδο του Παπάγου», ανέφερε ο Αμερικανός σέντερ της ομάδας, Αντόνιο Γουντς.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια