Πετρόπουλος: «Υπάρχουν αρκετές φιλοδοξίες στην Αρετσού»

 

Η Αρετσού Καλαμαριάς επικράτησε με 97-67 του ΓΑΣ Μελίκης, κάνοντας το 13/13 στον 5ο όμιλο της Γ’ Εθνικής και ο προπονητής των νικητών, Δημήτρης Πετρόπουλος, έκανε τη δική του παρέμβαση στην εκπομπή «Άμεσο ριπλέι» με τον Μενέλαο Σεβαστιάδη. Αναλυτικά είπε:

Για την Αρετσού Καλαμαριάς:

 

«Εμείς τώρα συστηνόμαστε ουσιαστικά στο μπάσκετ των εθνικών κατηγοριών. Ο σύλλογος δεν έχει κανένα άλλο σπορ, έχει μόνο το μπάσκετ. Ουσιαστικά έχει αναπτυχθεί εδώ και κάποια χρόνια ξεκινώντας απ’ την υποδομή, όπου έχουμε γύρω στα 200 παιδιά και από ‘κει και πέρα βρέθηκαν κάποιοι άνθρωποι να βοηθήσουν και οικονομικά το ανδρικό. Το βασικό στοιχείο της φετινής χρονιάς είναι καθαρά οι παίκτες. Είναι οι καλύτεροι παίκτες που θα μπορούσα να έχω σε όλα τα επίπεδα. Πρώτα περνάμε καλά και μετά κερδίζουμε».

 

Για το στόχο της Αρετσούς:

 

«Ξεκινήσαμε για να ‘χουμε μια πρωταγωνιστική πορεία, υπό την έννοια να ‘μαστε σίγουρα στις τέσσερις πρώτες ομάδες της βαθμολογίας ώστε να μην κινδυνεύσουμε. Είχαμε κάποιες ατυχίες, όπως του Αντώνη Ηλιάδη, αλλά η ομάδα συνέχισε να κερδίζει. Έτσι ξεκίνησε και παιχνίδι με το παιχνίδι πλέον λέμε ότι θέλουμε να πρωταγωνιστήσουμε και αν μπορούμε ξεκάθαρα ν’ ανέβουμε».

 

Για τη στήριξη του κόσμου:

 

«Στη δική μας κατηγορία του Βορρά θεωρώ ότι είμαστε η ομάδα που έχει τον περισσότερο κόσμο ανά ματς. Στην Καστοριά είχαμε πάει απ’ την προηγούμενη μέρα, μαζί με ακαδημίες, γονείς και τα λοιπά και είχαμε σχεδόν 100 άτομα δικά μας μέσα στο γήπεδο».

 

Για το αν σκέφτονται τις ψηλότερες κατηγορίες:

 

«Είναι δεδομένο ότι έχουν γίνει κάποιες μικρές συζητήσεις στην περίπτωση που η ομάδα ανέβει. Εγώ όμως το σταματάω εκείνη τη στιγμή. Αυτήν τη στιγμή δε θα συζητήσουμε για το τι θα γίνει. Σίγουρα υπάρχουν αρκετές φιλοδοξίες από πολλούς ανθρώπους που σιγά σιγά, μέρα με τη μέρα έρχονται κι αυτοί στην παρέα μας».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια