Τουβεντσίδης: «Γίνεται κάτι καλό στον Αριστοτέλης Επανομής»

 

Ο προπονητής του Αριστοτέλη Επανομής (Β’ ΕΚΑΣΘ), Ανδρέας Τουβεντσίδης, μίλησε στην εκπομπή «Κάθε πόλη μια μπασκέτα» με τον Αργύρη Παγαρτάνη. Αναλυτικά είπε:

 

Για τον Αριστοτέλη Επανομής:

 

«Ο σύλλογος βρίσκεται έξω απ’ τη Θεσσαλονίκη περίπου στα 25-30 χιλιόμετρα. Ιδρύθηκε ακριβώς 35 χρόνια πριν, δηλαδή το 1988 και έχει τμήματα μπάσκετ και βόλεϊ, ενώ πολύ παλιά υπήρχαν και τμήματα χάντμπολ. Όλα μας τα παιδιά είναι απ’ την Επανομή. Αν και η περιοχή έχει ποδοσφαιρικό προσανατολισμό, είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι με την προσέλευση των παιδιών. Αυτήν τη στιγμή απαριθμούμε 100 παιδιά στις ακαδημίες μας, για πρώτη φορά στη λειτουργία του συλλόγου, όπου τα 10 εξ αυτών είναι κορίτσια και είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι γι’ αυτό».

 

Για τη δουλειά που γίνεται στον Αριστοτέλη:

 

«Γίνεται κάτι καλό στο σύλλογο. Έχουμε τέσσερις προπονητές, έχουμε ένα γυμναστή που δουλεύει σχεδόν σε όλα τα τμήματά μας και προσπαθούμε όσο γίνεται να μάθουμε τα βασικά του μπάσκετ σε όλα τα παιδιά. Αυτός είναι ο στόχος μας. Θέλουμε τα παιδιά να ξεκινήσουν από μικρά και να φτάσουν να παίζουν ανδρικό. Φέτος στο ανδρικό μας 2-3 παιδιά απ’ το παιδικό έχουν συμμετοχή όσο χρειάζεται και μπορούν, ώστε να παίρνουν παραστάσεις κι απ’ τους άνδρες. Θέλουμε το ανδρικό μας ν’ απαρτίζεται από παιδιά που έχουν ξεκινήσει το μπάσκετ εδώ».

 

Για τις εγκαταστάσεις του συλλόγου:

 

«Το πλεονέκτημά μας εδώ στην περιοχή είναι το γήπεδό μάς. Έχουμε δικό μας γήπεδο, οργανώνουμε τις ώρες μας με βάση τις ανάγκες της περιοχής, τους αγώνες μας. Έχουμε όλο το γήπεδο δικό μας και όλες τις συνθήκες να λειτουργήσει η ακαδημία. Έχουμε τα πάντα».

 

Για την «πρώτη ύλη» στην ομάδα:

 

«Κάθε χρόνο ή έστω αρκετά χρόνια απ’ τη λειτουργία του συλλόγου, μας πλησιάζουν μεγάλες ομάδες και θέλουν να εντάξουν στο δυναμικό τους παίκτες που έρχονται απ’ τις ακαδημίες μας. Αυτό για ‘μας είναι πολύ μεγάλη ευχαρίστηση. Τα παιδιά δουλεύουν καλά και πάντα έχουμε ανταγωνιστικές ομάδες στο επίπεδο που μπορούμε να έχουμε. Ειδικά η «φουρνιά» των 2009-2010 είναι πάρα πολύ καλή, την οποία την έχουν καλέσει και στο Junior NBA φέτος».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια