er

Ένα μπασκετικό ζευγάρι στον Βόλο-Ο αθλητής του ΓΣ Αλμυρού, Πάνος Παπούλιας και η αθλήτρια της Νίκης Βόλου, Εβελίνα Αλεξίου περιμένουν να δουν αν ο γιος τους θα ακολουθήσει τα βήματά τους

 

Ο Χρυσόστομος Τρίμμης γράφει για το https://www.basket.gr/e-magazine της ΕΟΚ:

 

 Θα ήθελαν να δουν τον γιο τους στο μέλλον, καθώς ο μικρούλης μόλις έχει συμπληρώσει το ένα έτος και οδεύει ολοταχώς προς το δεύτερο, να παίζει μπάσκετ; Ο μπαμπάς Πάνος Παπούλιας και η μαμά Εβελίνα Αλεξίου απαντούν το ίδιο πράγμα, το ότι αν το επιλέξει ο μικρούλης τότε θα τον στηρίξουν. Άλλωστε και οι δύο ξέρουν από… μπάσκετ, όντας και οι δύο πιστά μέλη του αθλήματος!

 

Στη Γ΄ Εθνική και στον ΓΣ Αλμυρού και φέτος ο Πάνος Παπούλιας, στη Νίκη Βόλου και στο πρωτάθλημα Γυναικών της ΕΣΚΑ Θεσσαλίας η Εβελίνα Αλεξίου, που αποτελούν ένα καθαρά μπασκετικό ζευγάρι!

 

Κι όμως προπόνηση δεν έχουν κάνει ποτέ μαζί, ούτε έχουν παίξει μεταξύ τους αντίπαλοι έστω και για πλάκα!

 

«Πραγματικά δεν έχουμε παίξει» θα σχολιάσει ο Πάνος, ενώ η Εβελίνα (που προέρχεται και από μπασκετική οικογένεια) έρχεται να συμπληρώσει: «Θα πάμε για τρέξιμο μαζί, αλλά όχι δεν έχουμε προπονηθεί, ούτε έχουμε παίξει μονό μεταξύ μας ως αντίπαλοι. Αν και πιστεύω ότι τελικά ο Πάνος θα ήταν αυτός που θα κέρδιζε»!

 

Θα δουν όμως μαζί αγώνα μπάσκετ. «Με τον μικρούλη μας βέβαια, δεν υπάρχει και τόσος ελεύθερος χρόνος, αλλά πιο πριν βλέπαμε ακόμη περισσότερο» σημειώνει η Εβελίνα, θα βρεθούν πιθανότατα μαζί σε κάποιο γήπεδο, ενώ και η ίδια και ο Πάνος θυμούνται ξεκάθαρα ότι είχαν γνωριστεί το 2013! Κανένας τους όμως δεν ήξερε αρχικά ότι και οι δύο αγαπούν το μπάσκετ και ασχολούνται με το ίδιο άθλημα, πόσο μάλλον ότι και οι δύο αγωνίζονται στις ίδιες θέσεις (2-3)!

 

«Πάντως, τον είχα δει πρώτη φορά να παίζει στο Ανεπίσημο» θυμάται η Εβελίνα. Όπου Ανεπίσημο το καλοκαιρινό τουρνουά μπάσκετ του Βόλου που διοργανώνεται από τα μέσα της δεκαετίας του 1980 στη Νέα Ιωνία και που κάθε χρονιά συγκεντρώνει το ενδιαφέρον των μπασκετόφιλων από όλη τη Θεσσαλία.

 

Όμως η Εβελίνα δεν θυμάται σε ποιον αγώνα είχε δει τον Πάνο πρώτη φορά να παίζει σε επίσημο πρωτάθλημα! Με λίγη προσπάθεια ο Πάνος πάντως θυμάται για την Εβελίνα! «Την είχα δει να παίζει όταν ήταν στον Ολυμπιακό Βόλου, απέναντι σε μία ομάδα που φορούσε πράσινα! Νομίζω ότι ήταν από τις Σέρρες» ανέφερε αρχικά, και μετά από λίγο επιβεβαιώνει την ανάμνησή του. «Ναι, με τις Σέρρες ήταν» θυμάται 100%, ενώ η Εβελίνα συμπληρώνει ότι δεν θα τον αποκαλούσε και τον μεγαλύτερο θαυμαστή του μπάσκετ γυναικών…!

 

Αν ο μικρούλης πάντως αποφασίσει να ακολουθήσει τα μπασκετικά βήματα του μπαμπά και της μαμάς, σίγουρα θα έχουν παίξει σημαντικό ρόλο τα ανάλογα ερεθίσματα στο σπίτι, και οι γονείς θα είναι δίπλα του. Άλλωστε είναι ένα καθαρά μπασκετικό ζευγάρι!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια