er

Το μπάσκετ στα σχολεία της Θεσσαλονίκης-Φωτορεπορτάζ

Το Her World, Her Rules έφερε το μπάσκετ πιο κοντά στα κορίτσια και πάλι στη Θεσσαλονίκη. Το πρόγραμμα της FIBA που πραγματοποιείται με τη συνεργασία της ΕΟΚ έκανε τη δ

ιπλή του στάση στο 16ο και το 29ο Δημοτικό Σχολείο. Παράλληλα «έτρεξε» για μία ακόμη φορά και το πρόγραμμα «Τρίποντα στα Σχολεία» που απευθύνεται σε αγόρια Δημοτικών Σχολείων.

 

Οι Εκπρόσωποι της ΕΟΚ ήταν οι προπονητές Δοξάκης Γιώργος, Μπίτζάνης Γιάννης, Μπελούλης Κωστάς, Χαρμπαλής Θωμάς, ενώ όλες οι δραστηριότητες έγιναν με σεβασμό των υγειονομικών πρωτοκόλλων. Την εποπτεία στο 16ο Δ.Σ. Θεσσαλονίκης είχαν ο διευθυντής Γιώργος Λαμπίρης και οι ΚΦΑ Γιορανίδης Θεόδωρος και Παπαδοπούλου Αθηνά και στο 29ο Δημοτικό Σχολείο ο Διεθυντής Βασίλης Κοντοθεόδωρος και οι ΚΦΑ Κωστή Ευστρατία και Νικολαϊδης Θεμιστοκλής.

 

Στο 16ο Δημοτικό Σχολείο πήραν μέρος 28 κορίτσια και 37 αγόρια στα δύο προγράμματα και στο 29ο Δημοτικό Σχολείο πήραν μέρος 47 κορίτσια και 40 αγόρια. Το πρόγραμμα περιλάμβανε ελεύθερο παιχνίδι μπάσκετ (3Χ3), ψυχοκινητικά παιχνίδια και αθλητικές πρακτικές δραστηριότητες εξοικείωσης με το παιχνίδι του μπάσκετ (ντρίπλα, πάσα, σουτ, άμυνα, ριμπάουντ).

 

Η Ε.Ο.Κ. ευχαριστεί τον Διευθυντή και τους άλλους εκπαιδευτικούς του Σχολείου για την άψογη συνεργασία. Και την εθελοντική διασωστική ομάδα Πυλαίας – Χορτιάτη.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια