Μεγάλη εκτός έδρας επιτυχία για τον ΑΟ Αρετσού


Ο ΑΟ Αρετσού ήταν ο μεγάλος νικητής στο χθεσινό παιχνίδι με τον Ατρόμητο Τριαδίου, καθώς επικράτησε με 57-78 στη Θέρμη. Από την ιστοσελίδα των νικητών δημοσιεύουμε το κάτωθι κείμενο:






«Ναι τα καταφέραμε! Δεν πέσαμε στην "παγίδα" της Πρωταπριλιάς, είπαμε μόνο στα ψέματα ότι χάσαμε (τηλεφωνική ενημέρωση για όσους έλειπαν) και τελικά πήραμε το ροζ φύλλο αγώνα το οποίο είναι αυτό που μας μένει από το σημερινό βράδυ.

Στα του παιχνιδιού, η ομάδα μας παρουσιάστηκε φανερώς επηρεασμένη από την πολυήμερη αποχή (τρεις εβδομάδες πέρασαν από τον τελευταίο αγώνα μας με το Φάληρο) και ενώ έκανε ένα καλό ξεκίνημα με 0-6, έπειτα μπήκε στο ρυθμό των γηπεδούχων οι οποίοι φάνηκαν να θέλουν πολύ το παιχνίδι.

Αν και τα πνευμόνια μας έδειχναν να κρατάνε καλύτερα από των αντιπάλων, αυτοί δεν παράτησαν σε κανένα σημείο το παιχνίδι και κρατούσαν τη διαφορά πάντα σε μονοψήφιο αριθμό, προσθέτοντας μας άγχος καθώς το παιχνίδι εξελισσόταν.

Όσο λοιπόν τα ελεύθερα σουτ μας δεν έμπαιναν (στρατηγική των γηπεδούχων να ρισκάρουν στο μακρινό σουτ) και οι αντίπαλοι μας έβρισκαν τρόπο να φτάνουν στο καλάθι, η αγωνία αλλά και η διάθεση των πιο "αδιάφορων" βαθμολογικά αντιπάλων μας ανέβαιναν.

Εμείς άλλωστε σαν πρωτοπόροι θέλουμε θεωρητικά περισσότερο τη νίκη σε κάθε παιχνίδι και για να αποδεικνύουμε ότι δίκαια είμαστε σε αυτή τη θέση αλλά και για το ουσιαστικό κομμάτι που είναι να παραμένουμε στην πρώτη θέση που μόνο αυτή οδηγεί στην απευθείας άνοδο.

Στο 32' λοιπόν και ενώ νιώσαμε την ανάσα των αντιπάλων μας (η διαφορά υπέρ μας έφτασε και τους 4 πόντους) , βάλαμε τα σουτ που δεν βάζαμε και με 4 συνεχόμενα τρίποντα στείλαμε τη διαφορά σε διψήφιο αριθμό μετά από ώρα και μπορέσαμε να πάρουμε μια ανάσα αλλά και την ηρεμία που χρειαζόμασταν για να φύγουμε νικητές από το γήπεδο.

Έτσι λοιπόν πήραμε το προτελευταίο διπλό που χρειαζόμαστε για φέτος και από αύριο κιόλας ξεκινάει η προετοιμασία για το Κυριακάτικο παιχνίδι με τα Βασιλικά. Στόχος μας φυσικά παραμένει το 3/3 στα εναπομείναντα παιχνίδια (Βασιλικά, Άγιος Νικόλαος εντός, Πυρσός εκτός) που θα μας δώσει την πρώτη θέση...

Συγχαρητήρια στα παιδιά και των δύο ομάδων για την προσπάθειά τους και φυσικά μόνο νίκες στην Αρετσού μας»

Δεκάλεπτα: 13-18, 31-39, 47-55, 57-78
Διαιτητές: Κουτσουμάρης-Μαρκούσης
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΤΡΙΑΔΙΟΥ(Μαυρίδης) : Τσαχουρίδης 3, Κούμαλας 2, Σπυριδόπουλος, Ζέκας 5, Τσαμπάρλης 8, Μάντης, Ντοκμετζής 12(2), Φωτιάδης 12, Ζαχαριάδης 15.
ΑΟ ΑΡΕΤΣΟΥ (Χατζημιχαηλίδης Δ.-Χατζημιχαηλίδης Ν.): Μουστάκης 18(2), Γαρουφαλιάς 11(3), Βλαχάκης 3(1), Αρνίδης 9(3), Βαρδουνιώτης 11(1), Μπάκας 3(1), Μποζατζής 7(1), Χατζηιωαννίδης 3, Μαρκίδης 3(1), Τσαμασλίδης 10.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια