Φίλοι ΠΚ Νεάπολης: «Όταν δεν παίζεις, χάνεις…»-Βίντεο με την τελευταία φάση του αγώνα στο Ασβεστοχώρι


Από τους φίλους του ΠΚ Νεάπολης αναρτήθηκε πριν από λίγο στην ιστοσελίδα τους το κάτωθι κείμενο:









«Ακόμη μια ήττα εκτός προγράμματος και με άσχημη εμφάνιση για την ομάδα μας. Για ακόμη ένα παιχνίδι η ομάδα δεν έδειξε τα καλά χαρακτηριστικά της και έχασε δίκαια αν και στο τελευταίο λεπτό από μα ομάδα που έπαιζε για την κατηγορία της. Ενας παρατηρητής από έξω που δεν θα ήξερε τις δυο ομάδες θα έλεγε πως η μια πάλευε το παιχνίδι με ότι μέσο είχε και η άλλη απλά ακολουθούσε την προσπάθεια της πρώτης.

Τέτοιες εμφανίσεις δεν μας τιμάνε σαν ομάδα. Όχι γιατί χάσαμε από το Ασβεστοχωρι, αλλά γιατί δείχνουμε στους φιλάθλους αδιάφοροι. Και βεβαία αυτό δεν είναι σωστό , όταν η διαφορά έφτασε στους δέκα πόντους φέραμε τα πάνω κάτω για να φτάσουμε και να διεκδικήσουμε τη νίκη, κάτι που στο τέλος μπορεί και να γινόταν αν δεν έμπαινε η προσπάθεια σε νεκρό χρόνο του αντίπαλου παίκτη.

 Γενικά θα γράφαμε πως η ομάδα δείχνει  να έχει έλλειψη στόχων, να έχει χάσει τον προσανατολισμό της και να έχει μια παρατεταμένη απαισιοδοξία. Ο κόουτς και οι επιτελείς της ομάδας μας πρέπει να φροντίσουν άμεσα να αλλάξει το κλίμα. Οι ήττες του κυπέλλου και του πρωταθλήματος μας έβγαλαν εκτός πορείας, αλλά το μπάσκετ έχει και συνεχεία.
Πρέπει να πάρει μπροστά ξανά η μηχανή και να ξαναβρούμε τις καλές εμφανίσεις μας.

 Θα θέλαμε επίσης να σταθούμε στα τρία ολέθρια λάθη του τελευταίου δίλεπτου…

Λάθος 1ο…Κερδίσαμε εσκεμμένο σε προσπάθεια του Θεολόγου και πήγε και βάρεσε τις βολές ο Μαρλας. Σωστά ακυρωθήκαν οι βολές και η μπάλα δόθηκε στους αντίπαλους. Το σκορ ήταν 60-56.

Λάθος 2ο …Αιφνιδιασμός του Κοσμιδη ο όποιος ποτέ δεν είχε επιτυχία μιας και η μπάλα βρέθηκε στην κερκίδα. Το σκορ ήταν 60-58.

Λάθος 3ο …Μετά το εύστοχο τρίποντο του Ταουκιδη και το τάιμ άουτ που πήρε ο αντίπαλος προπονητής, η μπάλα επανήρθε από την πλευρά μας εντός γηπέδου στα 5 δευτερόλεπτα.  Η ολιγωρία της άμυνας ήταν τεράστια και ο αντίπαλος παίκτης έδωσε τη νίκη στην ομάδα του, παρακάτω το σχετικό βίντεο. To σκορ ηταν 62-62.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια