Ν. Βότσης: «Η ώρα της σειράς των τελικών της Α΄ ΕΚΑΣΘ γυναικών έφτασε»


Από την ομάδα του Ναύρχου Βότση στο facebook δημοσιεύουμε το κάτωθι κείμενο με ιδιαίτερα ενδιαφέροντα στατιστικά στοιχεία για τους τελικούς της Α΄ ΕΚΑΣΘ γυναικών:





«Ο Ναύαρχος Βότσης (19-3) που τερμάτισε στην δεύτερη θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και κάνοντας το 2-0 στους ημιτελικούς απέναντι στην τρίτη ΜΕΝΤ (18-4) , θα αντιμετωπίσει τον Ε.Ο. Σταυρούπολης (15-7), ο οποίος τερμάτισε στην τέταρτη θέση στο πρωτάθλημα, αλλά έκανε και αυτός το 2-0 απέναντι στην πρώτη Θέρμη (20-2).

Η ομάδα που θα καταφέρει να φτάσει πρώτη στις δύο νίκες θα ανακηρυχθεί πρωταθλήτρια και θα πάρει το πολυπόθητο εισιτήριο για την Α2. Το πλεονέκτημα της έδρας θα είναι για τον Ναύαρχο Βότση. Στην διάρκεια της φετινής σεζόν οι δύο ομάδες συναντήθηκαν 3 φορές.

Η πρώτη για τον θεσμό του κυπέλου (που κατέκτησε ο Ν. Βότσης για πρώτη φορά στην ιστορία του)  όπου επικράτησε με 52-46. Την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος ο Ναύαρχος υποδέχθηκε τον ΕΟΣ στην Μίκρα και ο αγώνας έληξε υπέρ της ομάδας του Βότση με 42-36. Στον δεύτερο γύρο ήταν η σειρά της ομάδας της Σταυρούπολης να πάρει την νίκη, στην έδρα της με 61-57.

Ο πρώτος αγώνας θα γίνει στο ΕΑΚ Μίκρας 2 την Τετάρτη 10 Απριλίου 2013 και ώρα 21:00. Ο επαναληπτικός θα πραγματοποιηθεί στην έδρα του ΕΟΣ στις 17/4 και αν χρειαστεί τρίτος τελικός θα γίνει ξανά στην Μίκρα στις 24/4». 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια