ΚΑΟΣ: «Μπράβο, μπράβο και ξανά μπράβο στα παλληκάρια μας»


Μ’ αυτόν τον τίτλο η ιστοσελίδα του ΚΑΟΣ σχολιάζει την χθεσινή επιτυχία με αντίπαλο τον Μακεδονικό Γέφυρας αναφέροντας:











«Η χθεσινή νίκη έδειξε οτι ο ΚΑΟΣ δεν χρειάζεται τη βοήθεια ΚΑΝΕΝΟΣ για να κερδίσει και με μοναδικά όπλα το πάθος που ξεχειλίζει από την ψυχή των παικτών και τη στήριξη των φιλάθλων της ομάδας κατάφερε και γύρισε ένα παιχνίδι που από το πρώτο δίλεπτο φαινόταν καταδικασμένο.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με ένα σερί 9-0 για την ομάδα της Γέφυρας και με τη βοήθεια των "αρχόντων" του αγώνα στο δεύτερο μόλις λεπτό ο ΚΑΟΣ βρέθηκε πίσω με σκορ 0-19, φορτωμένος ήδη με τρεις τεχνικές ποινές, ντισκαλιφιέ του σέντερ και 3 φάουλ του πλέι-μέικερ. Όλα αυτά ατσάλωσαν το πάθος των παικτών μας και με εξαιρετικό μπάσκετ (γιατί εμείς μπάσκετ ξέρουμε και με μπάσκετ νικάμε) καλύφθηκε η διαφορά πλήρως στο τρίτο δεκάλεπτο στο 45-45. Εκεί ξανά η Γέφυρα πήρε μια διαφορά 11 πόντων και ο διαιτητής διέκοψε τον αγώνα για 15 περίπου λεπτά για λόγο μη διευκρινισμένο ως τώρα. Και πάλι ο ΚΑΟΣ είχε το κουράγιο να επιστρέψει, να φτάσει και να ξεπεράσει τους αντιπάλους του λίγο πριν τη λήξη παίρνοντας τελικά την νίκη άξια και δίκαια.

Μας ανάγκασαν να παίξουμε το σημαντικότερο ματς της χρονιάς μακριά από την έδρα μας, μας όρισαν "50ρήσιο" διαιτητή ο οποίος μας χρέωνε απλόχερα τις τεχνικές ποινές ενώ επέτρεπε το αντιαθλητικό παιχνίδι και αρκούταν μόνο σε προειδοποιήσεις στους αντιπάλους, είμαστε ένα μήνα χωρίς ουσιαστική προπόνηση(λόγω βροχών...!), ξεκινήσαμε με το χειρότερο δυνατό τρόπο και πάλι τους νικήσαμε!!

Γιατί ο ΚΑΟΣ μπορεί, και θα το λέμε και θα το φωνάζουμε ότι όσο πόλεμο και να δεχθούμε, εμείς θα είμαστε εδώ και θα παίζουμε μπάσκετ (και εντός και εκτός Σταυρούπολης!!). Πολλά πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες και στους προπονητές, η νίκη ήταν τεράστια και αξίζουν να είναι περήφανοι για αυτό που κατάφεραν εχθές το βράδυ στην Ευκαρπία.
Και η διοίκηση του ΚΑΟΣ είναι περήφανη για τους αθλητές της που σε κάθε προσπάθεια δίνουν το 110% του εαυτού τους! Και πάλι μπράβο παλληκάρια!».

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
eiste apla mono gia na sas leipountai...apla.DEn vrizw na dhmosieutei parakalw.