Ο Γιάννης Μέντης σχολιάζει την χθεσινή αγωνιστική της Α΄ ΕΚΑΣΘ γυναικών


Στο καθιερωμένο άρθρο του στο μπλογκ ο Γιάννης Μέντης αναφέρει για τα χθεσινά παιχνίδια της Α΄ ΕΚΑΣΘ γυναικών:












«Άλλη μια αγωνιστική στο πρωτάθλημα που επικρατήσαν τα φαβορί με μεγάλες διαφορές. Στο σημαντικότερο παιχνίδι της αγωνιστικής ο Ναύαρχος Βότσης ήταν σπουδαίος παρά την έλλειψη της Αβραμίδου, είχε πολύ περισσότερες λύσεις σε όλες τις γραμμές του. Σπουδαία εμφάνιση από την Αγαθαγγελιδου που έπαιζε μονή της, την γηπεδούχο ομάδα και μέχρι το τρίτο δεκάλεπτο είχε περισσότερους πόντους από ότι όλη η ομάδα της μαζί.

Πολύ καλή δουλεία από τον Σταυρό Γουναριδη με πολλά pick and roll να διαβάζουν τέλεια τις αντιπάλους αλλά οι αδυναμίες τους στέρησαν την νίκη που αδιαμφισβήτητα έγειρε προς την μεριά του Ναυαρχο Βότση. Πολύ καλή εμφάνιση και της Σταμπή σε οργανωτικό τομέα.

Στο άλλο παιχνίδι επικράτησε  ο Φοίνικας μέσα στους Αμπελόκηπους έχοντας περισσότερες λύσεις στο roster του. Σημαντικό ματς την επομένη αγωνιστική μεταξύ Θερμαϊκού Θέρμης και ΕΟΣ που θα δείξει την ετοιμότητα και των δυο ομάδων που έχουν στόχο η μεν γηπεδούχος να πάρει την πρώτη θέση στο πρωτάθλημα και ο μεν φιλοξενούμενος ΕΟΣ να εδραιωθεί στην τετράδα που αντικειμενικά του ανήκει».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια