er

Vikos Φalcons-Ερμής Σχηματαρίου: Αμφίρροπη αναμέτρηση

 

Οι Vikos Φalcons φιλοξενούν τον Ερμή Σχηματαρίου για την δεύτερη αγωνιστική της Elite League το Σάββατο στις 17:00. Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί από το κανάλι της ΕΟΚ στο YouTube.

 

Οι γηπεδούχοι θέλουν να σημειώσουν την πρώτη τους νίκη στην κατηγορία, καθώς προέρχονται από ήττα στην Βούλα από τον Πρωτέα. «Δεν ξεκινήσαμε καλά το πρωτάθλημα. Παλεύουμε τις τελευταίες 10-12 μέρες με τα προβλήματά μας. Προσπαθούμε να βρεθούμε όλοι μαζί σαν ομάδα με τους τραυματισμούς που έχουμε. Ακόμη είμαστε σε μια κατάσταση να επουλώσουν τις πληγές μας. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών και από την προπόνηση. Έχουμε ένα κρίσιμο και σημαντικό παιχνίδι μπροστά μας. Θεωρώ ότι θα είμαστε 100% έτοιμοι τουλάχιστον με τα παιδιά τα οποία μπορούν να αγωνιστούν και θα δώσουμε ότι καλύτερο έχουμε για να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα», τόνισε ο προπονητής των νεοφώτιστων, Ηλίας Μούτσιος.

 

Οι φιλοξενούμενοι θέλουν να κάνουν το 2/2 μετά τη νίκη επί του Εσπέρου Λαμίας. «Προερχόμαστε από ένα καλό ξεκίνημα με νίκη στην έδρα μας απέναντι στην Λαμία και έχουμε μπροστά μας μια δύσκολη συνέχεια με δύο σερί εκτός έδρας παιχνίδια, πρώτο αυτό με την ομάδα του Βίκου. Αν και έχουμε ξαναπαίξει αντίπαλοι στον αγώνα Κυπέλλου, αυτό το παιχνίδι πιστεύω θα είναι πολύ διαφορετικό και με μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας. Εμείς από την πλευρά μας θα κοιτάξουμε να βελτιώσουμε τα λάθη που κάναμε στον αγώνα με την Λαμία, έτσι ώστε να εμφανίσουμε μια καλύτερη εικόνα για να μπορέσουμε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα», σημείωσε ο 27χρονος πάουερ φόργουορντ του Ερμή, Φώτης Μαλέλης.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια