er

ΑΟ Μυκόνου-Ηρακλής: Δύο φαβορί αντιμέτωπα

 

Σπουδαία αναμέτρηση για την δεύτερη αγωνιστική της Elite League αποτελεί αυτή του ΑΟ Μυκόνου με τον Ηρακλή, που θα διεξαχθεί το Σάββατο στις 17:00 και θα μεταδοθεί διαδικτυακά από το κανάλι της ΕΟΚ. Οι δύο ομάδες θεωρούνται από τα φαβορί για τη διεκδίκηση της ανόδου.

 

Οι γηπεδούχοι προέρχονται από τη νίκη επί της Νήαρ Ηστ και θέλουν να διπλασιάσουν τις επιτυχίες τους στο πρωτάθλημα. «Αντιμετωπίζουμε έναν ισχυρό γνώριμο και ιστορικό αντίπαλο το Σάββατο , αλλά είμαστε αποφασισμένοι να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Είναι σημαντικό να μείνουμε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας και να εφαρμόσουμε τις τακτικές που έχουμε δουλέψει όλον αυτόν τον καιρό . Πρώτο παιχνίδι για την φετινή σεζόν στο γήπεδο νας και ελπίζουμε  στο τέλος να πάρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα κάνοντας υπερήφανους τους φιλάθλους μας», τόνισε ο 26χρονος γκαρντ της Μυκόνου, Κωνσταντίνος Ευστρατίου.

 

Οι φιλοξενούμενοι μετά την αναβολή της αναμέτρησης με την Δόξα Λευκάδας για την πρώτη αγωνιστική θέλουν να μπουν με το δεξί στο πρωτάθλημα. «Πρεμιέρα για μας το Σάββατο, εκτός έδρας κόντρα στη Μύκονο. Μια πολύ καλή και έμπειρη ομάδα. Εμείς από την πλευρά μας, θα κοιτάξουμε να κάνουμε τη δουλειά μας. Να είμαστε πιστοί στο πλάνο του προπονητή, συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά και νομίζω ότι τα ‘κλειδιά’ θα είναι η ενέργεια και η άμυνα. Εκεί θα κριθούν όλα, αλλά το πιο σημαντικό είναι να διατηρήσουμε τη συγκέντρωσή μας σε ολόκληρη τη διάρκεια του αγώνα», ανέφερε ο 29χρονος γκαρντ του Ηρακλή, Μιχάλης Λιάπης.

 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια