er

Στην «PAOK Sports Arena» με Μ. Βρετανία η Εθνική Ανδρών για τα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ-Διαπιστεύσεις για τα ΜΜΕ

 

Η Θεσσαλονίκη και η «PAOK Sports Arena» θα φιλοξενήσουν την αναμέτρηση της Εθνικής Ανδρών με τη Μεγάλη Βρετανία στις 24 Νοεμβρίου για τα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ 2025. Πρόκειται για παιχνίδι της τέταρτης αγωνιστικής, ενώ τρεις μέρες πριν, στις 21 Νοεμβρίου, θα έχει προηγηθεί η αναμέτρηση των δύο ομάδων στη Μ. Βρετανία.

 

Η Εθνική Ανδρών επιστρέφει στην «PAOK Sports Arena» μετά το φιλικό στις 16 Ιουλίου απέναντι στο Πουέρτο Ρίκο (67-65). Η προηγούμενη επίσημη αναμέτρηση της Εθνικής Ανδρών στη Θεσσαλονίκη ήταν στις 28 Νοεμβρίου 2021 απέναντι στην Λευκορωσία (77-67) για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, παιχνίδι που είχε διεξαχθεί στο «Αλεξάνδρειο».

 

Διαπιστεύσεις για τα ΜΜΕ

 

Το παράθυρο για την προκριματική φάση του Ευρωμπάσκετ 2025 ανοίγει τον Νοέμβριο με την Εθνική Ανδρών να αντιμετωπίζει την Μεγάλη Βρετανία εκτός (21/11) και εντός (24/11).

 

Οι διαπιστεύσεις για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ θα γίνουν μέσω του site της FIBA από τις 19 Οκτωβρίου και η προθεσμία λήγει στις 18 Νοεμβρίου.

 

Για να αιτηθείτε διαπίστευσης μπορείτε να κάνετε κλικ και να ακολουθήσετε την διαδικασία: https://accreditation.fiba.com/fiba-publicregistration/en-US/Account

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια