er

Στο διαδίκτυο το 34ο τεύχος του e-magazine της ΕΟΚ-Τα περιεχόμενα

Το 34o τεύχος του e-magazine της Ε.Ο.Κ. είναι στην διάθεση των αναγνωστών για τα 10 θέματα που παρουσιάζονται από κάθε σημείο και περιφέρεια του ελληνικού μπάσκετ, καθώς και η αφιερωματική καταγραφή της παρουσίας της Εθνικής Γυναικών στην τελική φάση των Eurobasket.

 

Για πρώτη φορά, ο Χρήστος και η Λήδα Μανθοπούλου μιλούν μαζί για όλα και συγκινούν. Η αργυρή παραολυμπιονίκης στα 100 και ο μπασκετμπολίστας του ΠΑΟΚ περιγράφουν πως τους κόλλησε το «μικρόβιο» του αθλητισμού η μητέρα τους Στέλλα Τσάτσιου, πως αντιμετώπισαν την απώλεια του πατέρα τους, Αίαντα Μανθόπουλου, αλλά και πως γαλουχήθηκαν από τους γονείς τους να αντέχουν και να παλεύουν απέναντι σε κάθε δυσκολία.

 

Μέσα από άλλη μία ιστορία δύναμης και θέλησης, η Ελισάβετ Μπουντούρη περιγράφει πώς βίωσε την περιπέτεια του τραυματισμού της μέσα από δύο χρόνια ταλαιπωρίας, καταφέρνοντας τελικά να επιστρέψει και πάλι στα παρκέ.

 

Ο Γιάννης Λιανός αντέχει στη… σκηνή και παίρνει το χειροκρότημα. Ο Πατρινός φόργουορντ του ΟΦΗ «σκοράρει» μέσα στο γήπεδο αλλά και στα backstage σπουδαίων καλλιτεχνών έχοντας κομβικό ρόλο στη δημιουργία και διοργάνωση μεγάλων συναυλιών.

 

Με τη βοήθεια της Διονυσίας Αλεξανδρή θα ταξιδέψουμε στη Βαλένθια και θα θυμηθούμε τι είχε συμβεί στο Ευρωμπάσκετ 2021 μέσα από την προσπάθεια της Εθνικής Γυναικών σε ακόμα μία μεγάλη διοργάνωση.

 

Τρεις Γαλλίδες σούπερ σταρ καλούν τον κόσμο να γεμίσει του χρόνου το «Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας» το επόμενο καλοκαίρι, καθώς η χώρα μας θα φιλοξενήσει το Ευρωμπάσκετ 2025. Η Μαρίν Γιοχάνες, η Μαρίν Φοτού και η Ιλιάνα Ρουπέρ μίλησαν αποκλειστικά στο e-magazine της ΕΟΚ για τα συναισθήματα και την αγάπη που τρέφουν για την Ελλάδα.

 

Κράμα εμπειρίας και νεανικού ενθουσιασμού φέρνει στη National League 2 «Η Γαλήνη». Η ιστορία της ενορίας Αναλήψεως στη συνοικία Ψαροφαΐου των Πατρών που εξελίχθηκε σε Αθλητικό Όμιλο.

 

Η οικογένεια Μάτου είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τον Λοκρό Αταλάντης τα τελευταία 40 χρόνια. Ανέστης και Άγγελος Μάτος πήραν την σκυτάλη από τον πατέρα τους Γιώργο και περιγράφουν την πορεία της ομάδας από τα τοπικά πρωταθλήματα στις Εθνικές κατηγορίες.

 

Το μπάσκετ στο Πανόραμα της Θεσσαλονίκης μπαίνει σε νέα εποχή έχοντας ως σύνθημα το ρητό «η ισχύς εν τη ενώσει». ΑΣ Πανόραμα και Πρωταθλητές Πανοράματος ανακοίνωσαν την «ένωσή» τους με στόχο την δημιουργία μιας πρότυπης ακαδημίας στην ανατολική Θεσσαλονίκη με πάνω από 300 αθλητές και αθλήτριες.

 

Ταξιδεύουμε στο βορειοανατολικό Αιγαίο, όπου θα συναντήσουμε τα φιλαράκια του Παλλεσβιακού και την προσπάθεια που κάνουν προκειμένου να συνδυάσουν την αγάπη τους για το μπάσκετ με τις δουλειές τους και τον αγώνα της καθημερινότητας.

 

Στη στήλη «Ρετρό», ανακαλύπτουμε βήμα-βήμα τα ίχνη του «χρυσού Έλληνα» που κατάφερε να πρωτοπορήσει και να μπει στον κόσμο του NCAA και του ΝΒΑ τη δεκαετία του ΄50. Ο Λουδοβίκος Τσουρόπουλος έγραψε τη δική του ιστορία και άφησε ανεξίτηλο το σημάδι του στις ΗΠΑ.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια