«Πέρασαν» και από τη Λευκάδα οι γυναίκες του Ολυμπιακού-Τι δήλωσαν Δουβίτσας, Παντελάκης, Τίκβιτς

Ανώτερος μετά το δεύτερο δεκάλεπτο ο Ολυμπιακός επικράτησε στη Λευκάδα της Νίκης με 64-45 σε αγώνα για την Α1 γυναικών.

Διαιτητές: Βαρδάλος-Δημόπουλος
Δεκάλεπτα: 16-16, 20-33, 29-47, 45-64
ΝΙΚΗ ΛΕΥΚΑΔΑΣ (Δουβίτσας): Τσινέκε Κ., Τσινέκε Ε. 1, Σύρρα, Παπαμιχαήλ 4, Γουόκερ 18, Μπαλτά 8(2), Σμιθ 6, Νάιτ 8
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Παντελάκης): Τόμας 9(1), Σταμάτη 9(3), Αυτζή 3(1), Σπυριδοπούλου, Παυλοπούλου 3, Νικολοπούλου 7(1), Σωτηρίου 8(1), Τίκβιτς 10, Λίτσι, Τζόνσον 12, Κοσμά, Σταμολάμπρου 3(1).

Ο προπονητής της Νίκης Λευκάδας Νίκος Δουβίτσας δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα: «Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ήταν για εμάς μια πολύ καλή προπόνηση για τα ματς που ακολουθούν στο Final Four του Κυπέλλου. Ήμασταν πολύ κακοί στην επίθεση γιατί ο αντίπαλος πήγε το παιχνίδι στη δύναμη με αποτέλεσμα να χαλάσει το μυαλό μας. Ξεκινήσαμε πολύ καλά στο πρώτο δεκάλεπτο, διαβάσαμε το παιχνίδι σε άμυνα και επίθεση, αλλά στο δεύτερο δεκάλεπτο χάσαμε τη συγκέντρωσή μας. Συνεχίζουμε και προετοιμαζόμαστε για τα Χανιά! Καλή συνέχεια στον Ολυμπιακό!»


Ο Γιώργος Παντελάκης δήλωσε μετά το ματς ότι: «Παίζαμε απέναντι στη Νίκη Λευκάδας,  που είναι μια ομάδα που συμμετείχε και αυτή στην Ευρώπη. Πρόκειται για μια ομάδα που όπως είχαμε πει πριν το παιχνίδι μπορεί να παίξουμε και στο Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδας την άλλη εβδομάδα στα Χανιά.  Θέλαμε μια πειστική νίκη και θεωρώ πως το καταφέραμε αυτό αφού παίξαμε πολύ καλά σήμερα. Έχουμε ακόμα περιθώρια βελτίωσης αλλά η δουλειά που κάνουν τα κορίτσια μέσα στην προπόνηση βγαίνει μέσα στο γήπεδο. Επέστρεψε και σήμερα και η Σταμολάμπρου, η οποία προερχόταν από έναν τραυματισμό και έδειξε ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση και συνεχίζουμε τη δουλειά μας ενόψει του Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδας».

Από την μεριά της η Ιβάνα Τίκβιτς δήλωσε: «Ήταν σίγουρα ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς και το γνωρίζαμε καλά αυτό. Όλο αυτό το διάστημα έχουμε προπονηθει σε έντονους ρυθμούς και προετοιμαζόμαστε για το κύπελλο την επόμενη βδομάδα. Θεωρώ ότι κάνουμε εξαιρετική δουλειά, η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση και είμαι ικανοποιημένη για την εικόνα μας στο παιχνίδι με τη Νίκη Λευκάδας».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια