Ο Ganon Baker μιλάει στο sepk.gr

Αναμφίβολα πρόκειται για ένα από τα σημαντικότερα ονόματα που έχουν έρθει στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια. Ο άνθρωπος που έχει δουλέψει με μερικούς από τους καλύτερους παίκτες του ΝΒΑ και του κόσμου (Bryant, James, Paul, Durant, Irving), ο Ganon Baker, μιλάει στο sepk.gr και εξηγεί τι θα ακούσουν όσοι βρεθούν στο Σεμινάριο, τι να περιμένει το ελληνικό κοινό από τον ίδιο, ενώ αποκαλύπτει ποιον Έλληνα τεχνικό γνωρίζει και σέβεται. Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Σχετικά με το θέμα που θα αναπτύξει στο Σεμινάριο Ατομικής Βελτίωσης

«Θα μιλήσω σχετικά με την ατομική βελτίωση στη λήψη αποφάσεων, ενώ θα μοιραστώ και κάποια κινήσεις που θα αφορούν όλες τις θέσεις. Παράλληλα θα προσπαθήσω να μεταφέρω τεχνικές που θα βοηθήσουν τους προπονητές να συνδεθούν καλύτερα με τους παίκτες τους και να τους δώσουν κίνητρο μέσα στις προπονήσεις».

Για τα όσα θα πρέπει να περιμένει το ελληνικό κοινό να ακούσει από αυτόν

«Νομίζω αυτά που θα ακούσει είναι διασκεδαστικά αλλά εξαιρετικά επιμορφωτικά πράγματα πάνω στην ανάπτυξη δεξιοτήτων σε όλες τις θέσεις. Επίσης, θα παρουσιάσω ασκησιολόγιο που θα αφορά τόσο την ομαδική δουλειά όσο και την ατομική για παίκτες όλων των επιπέδων. Τέλος, θα πρέπει να περιμένουν ομιλίες με πάθος γιατί αυτός είμαι εγώ».

Για τα όσα γνωρίζει για το ελληνικό μπάσκετ

«Για να είμαι ειλικρινής δεν ξέρω πολλά. Αυτό που ξέρω είναι ότι τρέφω μεγάλο σεβασμό για τον coach Δημήτρη Γαλάνη».

Για τη σημασία των Σεμιναρίων στην ανάπτυξη του προπονητή

«Μπορεί να σου αλλάξει τη ζωή. Είμαι ένας από τους καλύτερους στον κόσμο στην ανάπτυξη αθλητών, έχοντας δουλέψει με περισσότερους από 300 παίκτες επιπέδου ΝΒΑ – WNBA αλλά και με ομάδες σε 45 χώρες. Παράλληλα, έχω μιλήσει τρεις φορές σε NCAA Final Four αντρών και γυναικών. Αυτό το Σεμινάριο θα σας αλλάξει τη ζωή. Πιστεύω ότι οι προπονητές θα το λατρέψουν».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια