Συγκινητική ανακοίνωση των Μετεώρων για τη λύση της συνεργασίας με την Τάνια Μπουγιουκλή

Η διοίκηση της ΑΕΣ Μετεώρων ανακοινώνει, «μετά λύπης», όπως αναφέρει τη λύση της συνεργασίας με την προπονήτρια Τάνια Μπουγιουκλή.

«Η Τάνια ήρθε στην ομάδα μας πέρυσι μεσούσης της σεζόν και πέτυχε κάτι που, μετά τις πρώτες αγωνιστικές, έμοιαζε εξίσου πιθανό με το να δοθεί ετεροχρονισμένο Νόμπελ Ειρήνης στον Αδόλφο Χίτλερ: χάρη στην πολύτιμη συμβολή της κατάφερε να σώσει την κατηγορία για την ομάδα μας, διατηρώντας την στη Γ1.

Τη φετινή χρονιά η κόουτς σχεδίασε την ομάδα από την αρχή και κάναμε ένα εκπληκτικό ξεκίνημα στην αγωνιστική σεζόν, φιγουράροντας επί πολύ καιρό στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Στο τέλος, εξαιτίας ενός ατυχούς περιστατικού το οποίο μας στοίχισε πλειάδα βαθμών, τα Μετέωρα δεν ανέβηκαν στη Β΄ ΕΚΑΣΘ, όμως η Τάνια επιτέλεσε άψογα το ρόλο της και αν- λέμε αν- δεν παίζαμε σε τοπικό πρωτάθλημα αλλά στο ΝΒΑ, θα ήταν το μεγάλο φαβορί για το βραβείο του coach της χρονιάς (εμείς, πάντως, στο διοικητικό συμβούλιο της λίγκας θα την ψηφίζαμε- ξηγημένα πράγματα).

Δυστυχώς, λόγω της γενικότερης κατάστασης στο σύλλογο, είμαστε αναγκασμένοι να χωρίσουμε τους δρόμους μας με την κ. Μπουγιουκλή, όμως... θέλουμε να ξέρει πως αν βελτιωθούν κάποια εξωαγωνιστικά πράγματα, θα είμαστε και πάλι μαζί.

Άλλωστε, Τάνια, για μας ήσουν κάτι παραπάνω από μία απλή προπονήτρια.

Εις το επανιδείν, λοιπόν...»

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια