Στο 5ο Athlos Basketball Camp ο Λευθέρης Χατζηκυριακίδης

Η Ακαδημία Καλαθοσφαίρισης Άθλος Αλεξάνδρειας και οι υπεύθυνοι του 5ουAthlos Basketball Camp ανακοίνωσαν την έναρξη της συνεργασίας με τον καταξιωμένο Έλληνα προπονητή του Ηρακλή Θεσσαλονίκης και πολλών ακόμη σπουδαίων συλλόγων στο παρελθόν Λευτέρη Χατζηκυριακίδη.

Ο κόουτς Χατζηκυριακίδης θα αναλάβει τον καθορισμό του προγράμματος προπόνησης και στις δύο περιόδους του camp ενώ παράλληλα την δεύτερη περίοδο που θα είναι αφιερωμένη στα μεγαλύτερα παιδιά θα είναι καθημερινά παρών στο γήπεδο.

Μαζί με τον επίσης αναγνωρισμένο προπονητή  στις αναπτυξιακές ηλικίες Τεχνικό Διευθυντή του Άθλου και υπεύθυνο της διοργάνωσης του 5ουAthlos basketball camp, κόουτς Βασίλη Αγγέλη, αποτελούν το πλέον κατάλληλο δίδυμο προπονητών για να βελτιώσουν την απόδοση και το επίπεδο των νεαρών αθλητών και αθλητριών  που θα συμμετάσχουν στο camp.

Το ενδιαφέρον για την συμμετοχή στο 5ο basketball camp στην Αλεξάνδρεια, ειδικά μετά και την ανακοίνωση της συμμετοχής του κόουτς Χατζηκυριακίδη, αυξάνεται καθημερινά με ταχύτατους ρυθμούς και έτσι σχεδόν ένα μήνα πριν την έναρξη του οι θέσεις που απομένουν, σε σχέση με την διαθεσιμότητα, γίνονται όλο και λιγότερες.

Θυμίζουμε τις ημερομηνίες:

•2 ως 7 Ιουλίου 2018 για παιδιά (αγόρια και κορίτσια) Δημοτικού
•9-14 Ιουλίου 2018 για παιδιά (αγόρια και κορίτσια) Γυμνασίου-Λυκείου

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επικοινωνήσουν σύντομα για την κράτηση της θέσης τους στα τηλέφωνα της Ακαδημίας: 6974066505-6907990179

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια