Γενικός αρχηγός στον Ολυμπο Ελευθερίου Κορδελιού Ευόσμου ο Βαγγέλης Ηλιάδης

Ο Ολυμπος Ελευθερίου Κορδελιού Ευόσμου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει  την πρώτη μεταγραφή της χρονιάς που είναι και η σημαντικότερη στην ιστορία του συλλόγου. Δεν πρόκειται ούτε για αθλητή ούτε για προπονητή αλλά για έναν άνθρωπο που θα αναβαθμίσει τον σύλλογο στα οργανωτικά και διοικητικά.

Από σήμερα στη θέση του γενικού αρχηγού θα βρίσκεται ο Βαγγέλης Ηλιάδης. Ένας άνθρωπος που γνωρίζει πολύ καλά το χώρο κι έχει πολύ μεγάλες επιτυχίες σε όλες τις ομάδες που ήταν ως τώρα. Ο νέος γενικός αρχηγός θα πλαισιώσει την ομάδα με τους δικούς του συνεργάτες και θα αναλάβουν να την ενισχύσουν  σε όλους τους τομείς.

Στην οργάνωση και λειτουργία του ανδρικού, όλων των αγωνιστικών τμημάτων αλλά και των ακαδημιών μέχρι το πιο μικρό ηλικιακό τμήμα. Θα ασχοληθεί ο ίδιος προσωπικά με όλα τα ζητήματα και θα αφιερώσει χρόνο ο ίδιος και οι συνεργάτες του για κάθε αθλητή και κάθε μέλος του ΑΣ Ολυμπος Ελευθερίου Κορδελιού Ευόσμου.

«Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια μας και του ευχόμαστε καλή δύναμη ώστε μαζί να πετύχουμε τους κοινούς στόχους που έχουμε θέσει», καταλήγει η ανακοίνωση.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια