Απάντηση στον ΑΣ Πέρα και διευκρινήσεις για την διεξαγωγή του σημερινού αγώνα από τον ΣΑΕ Αστέρια

Από τον ΣΑΕ Αστέρια πήραμε την κάτωθι ανακοίνωση:

«Προς αποφυγή παρεξηγήσεων με το φίλο σωματείο του ΑΣ Πέρα, και επειδή δε γνωρίζουμε τι έχει διαμειφθεί με τους ανθρώπους της ένωσης, θέλουμε να τονίσουμε τα κάτωθι:

Ενημερώθηκε το σωματείο μας τηλεφωνικά, τόσο από την ένωση όσο και από εκπρόσωπο της ίδιας της ομάδος, χθες το πρωί,  ότι το ΑΣ Πέρα είχε κώλυμα να αγωνιστεί την οριζόμενη ημέρα και ώρα (σήμερα 21.45), επειδή έπαιζε αγώνα την προηγούμενη ακριβώς ημέρα (27.11).

Το σωματείο μας εξαρχής και χωρίς καμία απολύτως αντίρρηση συνήνεσε στην αναβολή του αγώνα και μας ζητήθηκε να εξεύρουμε άλλη ημέρα και ώρα διεξαγωγής του παιχνιδιού.

Σημειωτέον ότι η ομάδα μας αγωνίζεται στο Ιβανώφειο με ότι αυτό συνεπάγεται για την δυνατότητα εξεύρεσης ωρών και ημερών κενών που να μπορούν να γίνουν αγώνες.

Μετά από πολλές συζητήσεις, τηλέφωνα και χαμένο χρόνο, βρέθηκε αρχικά η 9.12.2017 και ώρα 21.00 για να διεξαχθεί ο αγώνας και υπήρξε και σχετική ανακοίνωση προς τους παίκτες της ομάδος μας. Δηλαδή άπαντες στην ομάδα γνώριζαν ως ημέρα και ώρα αγώνα το Σάββατο 9.12.2017 και ώρα 21.00 και απλά αναμέναμε το οριστικό οκ από την ένωση, η οποία μάλλον ήθελε να πάρει το οριστικό εντάξει από το γήπεδο και προφανώς και το ΑΣ Πέρα.

Αντ'  αυτού, ενημερωθήκαμε προς μιας ώρας ότι το παιχνίδι θα γίνει κανονικά σήμερα στην προκαθορισμένη ώρα και πως αυτό ήταν απόφαση της Επιτροπής.

Είμαστε το μοναδικό σωματείο που δεν έχουμε ευνοηθεί φέτος και είμαστε το μοναδικό σωματείο που τα "λέει έξω από τα δόντια" προς πάσα κατεύθυνση.

Είμαστε το μοναδικό σωματείο που έχει βγάλει ανακοινώσεις και έχει αποστείλει εξώδικο στην ένωση και το μοναδικό που δε δεχόμαστε είναι συνειρμοί περί δήθεν δικής μας δυστροπίας και έλλειψη συναίνεσης. δεν ευθυνόμαστε εμείς για το ότι στο ιβανώφειο δεν υπάρχουν διαθέσιμες ώρες (αυτό μπορεί να διασταυρωθεί από τον καθένα) και ασφαλώς για το ότι είχαν οριστεί αγώνες για το ΑΣ Πέρα κολλητά σε δύο μέρες.

Το σωματείο μας έχει αποδείξει ότι έχει πολύ ψηλά το αθλητικό ιδεώδες και διατηρεί άριστες σχέσεις με όλα τα σωματεία και σε καμία περίπτωση δε θα αρνούνταν να αγωνιστεί άλλη μέρα.

ΩΣ εκ τούτου, διευκρινίζουμε προς τους ιθύνοντες του ΑΣ Πέρα ότι το σωματείο μας ουδεμία ευθύνη φέρει δια την διεξαγωγή του παιχνιδιού σημερα και σε καμία περίπτωση δεν υπήρξε η παραμικρή δική μας άρνηση αναβολής του αγώνα.


Να τονίσουμε  από την άλλη, διότι θέλουμε να είμαστε δίκαιοι, ότι από την ένωση έγινε πραγματικά τεράστια προσπάθεια εδώ και δύο ημέρες, προκειμένου  να εξευρεθεί άλλη ημέρα και ώρα αγώνα, αλλά προφανώς -λέμε προφανώς διότι δε γνωρίζουμε- δεν υπήρξε από το Ιβανωφειο κάποια διαθέσιμη ώρα για να διεξαχθεί ο αγώνας και προς τούτο αποφασίστηκε την ύστατη στιγμή να γίνει ο αγώνας σήμερα».  

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια