ΑΣ Πέρα: «Δεν έχει ξαναγίνει…»

Από τον ΑΣ Πέρα πήραμε την παρακάτω ανακοίνωση:


«Λύπη μας προκαλεί η άποψη μέλους του ΔΣ της ΕΚΑΣΘ, καθώς όσοι αγωνιζόμαστε στην ΕΚΑΣΘ αναμένουμε τις ανακοινώσεις ανά διήμερο μέσω του σάιτ της ΕΚΑΣΘ η του φιλόξενου μπλογκ του Βασίλη Τσιότρα για να δούμε τον ορισμό των αγώνων.

Μας προκαλεί λύπη αφάνταστα η δήλωση, ότι έχει αναρτηθεί από το καλοκαίρι το πρόγραμμα, καθώς ο ορισμός όπως όλοι ξέρουμε ανακοινώνεται ανά διήμερο. Η ομάδα μας αποτελείται και από παίκτες που επί 35 χρόνια είναι αθλητές της ΕΚΑΣΘ.  

Πριν από λίγο μας ενημέρωσαν από την ΕΚΑΣΘ και την επιτροπή ορισμού ότι παρά του ότι δεν πέρασε 24ωρο παρά 22 μόνο ώρες, ενάντια στους κανονισμούς της ΕΟΚ και του αθλητικού ιδεώδες και της άμιλλας, ο αγώνας θα διεξαχθεί προφανώς θέλοντας να μας τιμωρήσουν κανονικά.

Ρωτάμε απλώς την μπασκετική οικογένεια της Θεσσαλονίκης την ομάδα των Αστεριών που δεν βρήκε άλλη ημέρα άλλη ώρα αν ξαναείδαν ομάδα Γ1 να παίζει σε 22 ώρες δεύτερο αγώνα με ζωντανά παραδείγματα.

Τελικά το νόμιμο το ηθικό το αθλητικό δεν ισχύει στην ΕΚΑΣΘ ; Μόνο λύπη μας προκαλεί
Αφήνουμε την μπασκετική οικογένεια να τους κρίνει.

Επίσης ας μας απαντήσουν κατά πόσο ακριβές είναι το πρόγραμμα που ανήρτησαν το καλοκαίρι; Για το τι γίνεται σήμερα, έχουμε παραδείγματα και για αυτό οι ομάδες περιμένουν κάθε βδομάδα την ανάρτηση της ΕΚΑΣΘ για τον ορισμό των αγώνων
Έγινε ανθρώπινα λάθος, στην περίπτωση μας... Η μαγκιά είναι να το παραδέχεσαι, όχι να επιμένεις σε αυτό. Ολοι κρινόμαστε.


ΥΓ: Χθες στις 21.30 παίξαμε με Κενταύρους και σήμερα 22 ώρες μετά με ΣΑΕ Αστέρια, δύο ομάδες που έχουν στόχο όπως και εμείς την σωτηρία. Σοβαρή λεπτομέρεια, και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια