ΑΣ Πέρα: «Συγχαρητήρια στον κ. Ταγαράκη και στον ΣΑΕ Αστέρια για την στάση τους»

Από τον ΑΣ Πέρα είχαμε νέα, και ελπίζουμε τελευταία, ανακοίνωση:

«Δεν θα επανερχόμασταν για σοβαρότατο θέμα που δημιουργήθηκε σαφώς με υπευθυνότητα της ΕΚΑΣΘ, αλλά ενημερωθήκαμε, και προς τιμήν του, από τον κ.Ταγαράκη του ΣΑΕ Αστέρια.

Ο μόνος λόγος είναι για να μάθει η μπασκετική Θεσσαλονίκη τι γίνεται. Ο κ. Ταγαράκης ενημερώθηκε από τον υπεύθυνο ορισμών της ΕΚΑΣΘ ότι βρέθηκε ώρα στο Ιβανώφειο και το ματς θα γίνει το ερχόμενο Σάββατο στις 21.00 και ενημέρωσε τους παίκτες του οι οποίοι κανόνισαν τις υποχρεώσεις τους.

Μετά την δημοσίευση στο φιλόξενο μπλογκ του Βασίλη Τσιότρα επανήλθαν οι της ΕΚΑΣΘ ως τιμωροί και ανακοίνωσαν τον Ταγαράκη ότι δεν ισχύει η αλλαγή και θα γίνει το ματς σήμερα κανονικά θέλοντας σαφώς να μας τιμωρήσουν.

Στην ερώτηση μα οι αθλητές του Πέρα έπαιξαν χθες δεν θα κατεβούν η αφοπλιστική απάντηση (τιμωρία) ήταν ότι θα τιμωρηθούν. Συνεχίζοντας, και προς τιμή του ο Ταγαράκης,  ρώτησε αν δεν κατεβούμε κι εμείς θέλοντας να βρεθεί λύση, έλαβε επίσης αφοπλιστική απάντηση θα μηδενιστείτε κι εσείς.

Ευχαριστούμε τον Ταγαράκη και τον ΣΑΕ Αστέρια για το fair play και την αθλητική άμιλλα που τιμά τον ερασιτεχνικό αθλητισμό της πόλης . Τους τιμωρούς της ΕΚΑΣΘ θα τους κρίνει η Ιστορία.

ΥΓ1: Οποιες απορίες στην διάθεση όποιου θέλει για την επαλήθευση των γεγονότων πού δεν τιμούν το ερασιτεχνικό μπάσκετ της μπασκετομάνας.

ΥΓ2: Δημήτρη από την ΕΚΑΣΘ σε ευχαριστούμε, από καρδιάς».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια