Στ. Παπαδάκης: «Μπορούσαμε να κοιτάξουμε και πιο ψηλά»

Η αίσθηση πως η Εθνική Εφήβων θα μπορούσε να κάνει το βήμα παραπάνω είναι αυτή που έχει μείνει σε όλους στην αποστολή. Αυτό διατυπώνει και ο Στάθης Παπαδάκης:

«Γνωρίζαμε πως θα ήταν μια ιδιαίτερα ανταγωνιστική διοργάνωση με συνεχόμενους δύσκολους αγώνες, έχοντας βρεθεί και σε έναν δυνατό όμιλο. Η προετοιμασία δεν θα μπορούσε να είναι όπως έπρεπε, δεδομένης της χρονικής στιγμής που έγινε το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Έπρεπε όμως να αντεπεξέλθουμε. Και πιστεύω πως το καταφέραμε σε ένα μεγάλο βαθμό, κλείνοντας τη διοργάνωση με απολογισμό 4 νίκες και 2 ήττες».

Αυτές οι δύο ήττες, στις δύο πρώτες αγωνιστικές, ήταν που στοίχισαν ουσιαστικά και μια θέση στην οχτάδα: «Βρεθήκαμε στην ένατη θέση, η οποία πιστεύω πως κάπου μας αδικεί, αν μπορούμε να το πούμε. Μπορούσαμε να κάνουμε το βήμα παραπάνω και να κοιτάξουμε ίσως και για κάτι παραπάνω. Αφού αυτό δεν έγινε στην πρώτη φάση, έπρεπε από εκεί και πέρα να ανασυνταχθούμε, να σώσουμε την ομάδα και να κερδίσουμε σημαντικούς αγώνες, γιατί κι εμείς θέλαμε κάτι να δείξουμε. Σίγουρα για όλους μας είναι μια μεγάλη και ιδιαίτερα σημαντική εμπειρία».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια