Αγραβάνης: «Παλέψαμε σε κάθε παιχνίδι»

Η Εθνική Εφήβων επιστρέφει αύριο από τη Σαμψούντα με την 9η θέση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U18. Και τους νεαρούς διεθνείς να πιστεύουν πως μπορούσαν να φτάσουν ψηλότερα. Κάτι που ασπάζεται και ο Γιάννης Αγραβάνης.

«Το σημερινό παιχνίδι ήταν πολύ δύσκολο, όπως όλα τα παιχνίδια σε αυτή τη διοργάνωση. Πολύ περισσότερο που είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα όπως η Σερβία που είναι καλή και έχει παράδοση. Δεν μπήκαμε όπως έπρεπε στον αγώνα, αλλά είχαμε μεγαλύτερη ενέργεια και πάθος, παίξαμε καλή άμυνα, πήγαμε σε καλές επιθέσεις, βρήκαμε σκορ και καταφέραμε να πάρουμε και τη νίκη».

Ο Έλληνας φόργουορντ χαρακτηρίζει «πολύ ανταγωνιστικό» το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα για να προσθέσει: «Υπήρχαν πολλές δυνατές ομάδες. Σε γενικές γραμμές παρουσιαστήκαμε αρκετά καλοί, αλλά θα μπορούσαμε στην αρχή να πάρουμε τη νίκη στον αγώνα με την Τουρκία ή να παλέψουμε περισσότερο τον αγώνα με τη Γερμανία και να φτάσουμε έτσι στους οχτώ. Μας μένει πως παλέψαμε σε κάθε παιχνίδι και προσπαθήσαμε κάθε στιγμή για το καλύτερο δυνατό, μέσα από την κατάσταση όπως αυτή τη διαμορφώθηκε, μετρώντας τέσσερις νίκες στο φινάλε της διοργάνωσης».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια