Σταμάτη: «Δεν έχουμε δεθεί ακόμη»

Σε ρυθμούς φιλικών αγώνων βρίσκεται η Εθνική Νέων Γυναικών, η οποία μετρά τις δυνάμεις της στην Πράγα σε τουρνουά προετοιμασίας ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος (9-17 Ιουλίου, Πορτογαλία).








Η Γωγώ Σταμάτη έκανε ένα μίνι απολογισμό των δύο πρώτων φιλικών της Εθνικής ομάδας στην Τσεχία λέγοντας χαρακτηριστικά. «Ακόμα δεν έχουμε δεθεί σαν ομάδα, υπάρχει, όμως διάθεση και φάνηκε στα μέχρι τώρα φιλικά που έχουμε δώσει στην Πράγα. Προσπαθήσαμε και στα δύο ματς να πιέσουμε και να τα γυρίσουμε. Θέλουμε δουλειά στην πίεση και πρέπει να δουλέψουμε πολύ σε αυτό το κομμάτι. Πιστεύω ότι παιχνίδι με το παιχνίδι θα γινόμαστε καλύτερες και θα δέσουμε σαν σύνολο Το καλό είναι ότι δεν έχουμε τραυματισμούς, υπάρχει διάθεση και ενέργεια απ΄ όλες τις αθλήτριες. Θέλουμε να πάμε καλύτερα στα φιλικά και οι προσπάθειές μας να ανταμειφθούν».

Αναφορικά με τη συμμετοχή της Εθνικής Νέων Γυναικών στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Πορτογαλίας σχολίασε: «Οι περισσότερες παίκτριες είμαστε από πέρυσι στην Εθνική Νέων Γυναικών με εξαίρεση κάποιες προσθήκες. Η ομάδα μπορεί να πετύχει το στόχο της και γιατί όχι, να κάνει και κάτι καλύτερο από την παραμονή στην Α’ Κατηγορία. Έχουμε δύσκολες ομάδες να αντιμετωπίσουμε στο Ευρωπαϊκό, αλλά άμα δουλέψουμε πολύ στα κομμάτια που έχουμε αδυναμίες μπορούμε να δείξουμε αυτό που μπορούμε και αξίζουμε. Έχουμε ακόμη χρόνο για σκληρή δουλειά ως τις 9 του Ιουλίου που αρχίσουν οι επίσημες υποχρεώσεις μας».

Αύριο στις 14.00 με Σουηδία

Η Εθνική Νέων Γυναικών μετά το σημερινό της ρεπό ολοκληρώνει αύριο τις υποχρεώσεις στο τουρνουά Prague Open 2016. Αντίπαλος του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος θα είναι στις 14.00 η ομάδα της Σουηδίας.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια