Χωρίς προβλήματα έφθασαν στην τρίτη νίκη οι κορασίδες του Πρωτέα Βούλας- Φωτορεπορτάζ του Κώστα Γκόρα (6944-415955) από το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πτολεμαϊδας

Εχοντας από τα πρώτα λεπτά σημαντική διαφορά οι κορασίδες του Πρωτέα Βούλας επιβλήθηκαν με 36-55 του Απόλλωνα Πτολεμαΐδας και συνεχίζουν μόνο με νίκες στην διοργάνωση.










Οι παίκτριες του Θάνου Σόφτση εκμεταλλεύτηκαν τη μεγάλη αστοχία του Απόλλωνα στο πρώτο δεκάλεπτο και πήραν διψήφια διαφορά πόντων την οποία και διεύρυναν μέχρι το φινάλε του αγώνα. Δανδουλάκη και Καραμπάτσου ήταν οι κορυφαίες των νικητών, ενώ Τρυφωνίδου και Κοτζαϊτση πέτυχαν πάνω από τους μισούς πόντους του Απόλλωνα.  
Δεκάλεπτα: 2-18, 11-34, 20-43, 36-55
Διαιτητές: Φούτζηλας-Χατζηχαρίσης
ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ(Παπαδημητρίου-Τσιακμάκη): Δημητριάδου 2, Κοτζαϊτση 9, Καραφουλίδου 4, Τρυφωνίδου 13(1), Δανιηλίδου, Κουρτίδου, Σιδέρη, Χαϊντάρι 5(1), Κωνσταντινίδου, Αντωνίου 3, Γρηγοριάδου, Σιδηροπούλου.
ΠΡΩΤΕΑΣ ΒΟΥΛΑΣ(Σόφτσης): Χατζηβασιλείου 4, Αναστασοπούλου 8, Μωραϊτη, Καραλή 3, Κοντοθανάση 7(2), Κεκλίκογλου, Παυλινέρη 2, Καραμπάτσου 12, Μακρή, Κορρέ 3(1), Διαμαντή 2, Δανδουλάκη 14.

Δανδουλάκη: «Παιχνίδι με παιχνίδι για τον τίτλο»

Η πρώτη σκόρερ του Πρωτέα Βούλας, Αλεξάνδρα Δανδουλάκη, τόνισε μετά το τέλος του αγώνα τα εξής:

«Από την αρχή προσπαθήσαμε να πάρουμε διαφορά και καταφέραμε, με οδηγό την άμυνα να πετύχουμε μια άνετη επικράτηση. Ξεκινήσαμε το τουρνουά με τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, παρά τους τραυματισμούς των Μαγγίνα και Κορρέ. Προσπαθούμε να κερδίσουμε κάθε παιχνίδι με στόχο στο τέλος την κατάκτηση του τίτλου».
















Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια