Τσάβας, αδελφοί Δέδα, Παπαγεωργίου και Λυπηρίδης στην τελευταία μέρα του καμπ του Θερμαϊκού-Παραλειπόμενα από την επαφή τους με τον Οντι Νόρις-Φωτορεπορτάζ

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το καμπ του Θερμαϊκού Θέρμης και των Εκπαιδευτηρίων Βασιλειάδη. Ο Δημήτρης Γαλάνης ως οικοδεσπότης υποδέχθηκε το Λάκη Τσάβα, τον Στέφανο και το Γιώργο Δέδα, τον Χάρη Παπαγεωργίου,αλλά και τον Βασίλη Λυπηρίδη.





Χαρακτηριστική ήταν η ατάκα του Νόρις μόλις είδε τον Λυπηρίδη... «Τον ξέρω αυτόν τον παίκτη».

Ολοι οι καλεσμένοι μίλησαν στα παιδιά και τους ζήτησαν να είναι πάνω από όλα συνεπείς στη προπόνηση. Αλλωστε, πολλοί ήταν αυτοί που ήθελαν φωτογραφίες από τόσο γνωστά ονόματα. Στο τέλος ακολούθησαν βραβεύσεις, ειδικοί διαγωνισμοί και αναμνηστικά.

Πολλά από τα παιδιά που συμμετείχαν κάθισαν στο τέλος να φωτογραφηθούν με το Νόρις, ο οποίος ευχαρίστησε άπαντες για τη συμμετοχή τους και το Δημήτρη Γαλάνη. Η διοργάνωση του φαίνεται να γίνεται θεσμός και άπαντες ανανέωσαν το ραντεβού τους για του χρόνου. Το χειροκρότημα των παιδιών προς τους γονείς ήταν η πιο ωραία εικόνα του τριημέρου. Από τους διοργανωτές θερμές ευχαριστίες σε χορηγούς και σε όσους βοήθησαν εθελοντικά.









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια