Γούναρη: «Ήρθα σε μια ομάδα που σφύζει από υγεία και οργάνωση»

Τις πρώτες δηλώσεις της ως αθλήτρια της Νίκης Λευκάδας έκανε η Βικτώρια-Κωνσταντίνα Γούναρη, που μίλησε στο Γραφείο Τύπου του Σωματείου:






«Eίμαι πολύ χαρούμενη που θα γίνω μέλος της Νίκης. Πρόκειται για μια ομάδα που φαίνεται να σφύζει από υγεία και οργάνωση, αλλά κυρίως, όπως αποδείχθηκε και την προηγούμενη αγωνιστική, με διάθεση και πολύ δουλειά. Είναι στοιχεία που με χαρακτηρίζουν σαν άνθρωπο και θα ήθελα από την πλευρά μου να βάλω ένα λιθαράκι σε αυτή την προσπάθεια που γίνεται όλα αυτά τα χρόνια. Χαίρομαι πραγματικά για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα παλεύω μέχρι το τελευταίο λεπτό για να βοηθήσω στην επίτευξη των στόχων της ομάδας.

Μεγάλωσα και αγωνίστηκα σε επαρχιακή ομάδα και γνωρίζω πολύ καλά τι σημαίνει η δύναμη της έδρας. Ο κόσμος αποτελεί τον έκτο παίκτη για μένα και με τη στήριξη και τη δυναμική του παρουσία μπορεί να επιτευχθεί το ακατόρθωτο…! Είναι χαρά για κάθε αθλητή να αγωνίζεται σε γεμάτο γήπεδο… Να νιώθει ότι σε κάθε επιτυχία ή αποτυχία δεν είναι μόνος του. Υπάρχουν στιγμές που η φωνή και το χειροκρότημα του κόσμου σου δίνουν ώθηση και κίνητρο και δεν αφήνουν την απογοήτευση της στιγμής ή την κούραση να σε πάρει από κάτω. Σε κάνει να θες να παλέψεις. Είναι λοιπόν σημαντικό ο κόσμος της Λευκάδας να είναι εκεί. Άλλωστε δεν είναι εύκολο για μία επαρχιακή ομάδα να αγωνίζεται στην υψηλότερη κατηγορία.

Εύχομαι στην ομάδα να κάνει του χρόνου το παραπάνω βήμα και να πετύχει όλους τους στόχους της γιατί το αξίζει. Επίσης να έχουμε υγεία πάνω από όλα και όλα τα άλλα θα έρθουν».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια