Οριστικά στη Β΄ ΕΚΑΣΘ ανδρών Κεραυνός Αγίου Παύλου και GBA Αργοναύτης-Ανεβαίνουν στην Α΄ κατηγορία, Αστέρας Πλαγιαρίου και ΕΚ Σταυρούπολη-Αρνήσεις «αναπληρωματικών» για άνοδο στη Γ΄ Εθνική

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του μπλογκ είναι οριστική η απόφαση σύμφωνα με την οποία την επόμενη χρονιά Κεραυνός Αγίου Παύλου και GBA Αργοναύτης θα αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της Β΄ΕΚΑΣΘ ανδρών.










Υπενθυμίζουμε ότι ο Κεραυνός αρνήθηκε να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, ως πρώτος στην Α΄ΕΚΑΣΘ ανδρών, ενώ η GBA Αργοναύτης, δεν θα δηλώσει συμμετοχή στο ίδιο πρωτάθλημα στο οποίο υποβιβάστηκε από την Β΄ Εθνική. Έτσι σύμφωνα με τον κανονισμό της ΕΟΚ οι δύο ομάδες θα πέσουν δύο κατηγορίες και θα αγωνιστούν στην δεύτερη τοπική.

Χαρά πανηγύρια λοιπόν όσο για τον Αστέρα Πλαγιαρίου, τόσο και για την ΕΚ Σταυρούπολη καθώς μετά από αυτήν την εξέλιξη θα αγωνίζονται από τη νέα χρονιά στην πρώτη κατηγορία της Ενωσης. Τώρα σε ότι αφορά τη θέση που μένει κενή στην Γ΄ Εθνική και πρέπει να καλυφθεί από την Α΄ ανδρών, οι διερευνητικές συζητήσεις συνεχίζονται από την πλευρά της ΕΚΑΣΘ, καθώς μέχρι στιγμής υπάρχει άρνηση των… αναπληρωματικών ομάδων να αλλάξουν κατηγορία. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια