Ενδιαφέρουσα ανταλλαγή απόψεων για την επόμενη χρονιά στην Α΄ ΕΚΑΣΘ γυναικών

Αρχισαν σήμερα στα γραφεία της ΕΚΑΣΘ οι συναντήσεις των μελών του ΔΣ της Ενωσης με τα σωματεία ενόψει των προκηρύξεων της νέας αγωνιστικής περιόδου. Το παρών έδωσαν αρκετοί εκπρόσωποι των σωματείων, ενώ από την ΕΚΑΣΘ παρευρέθησαν ο πρόεδρός της Σάββας Λόρτος, ο πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλημάτων Λάμπρος Τάκης, ο ταμίας και πρόεδρος της Επιτροπής Ανάπτυξης Αρης Γραμμενίδης και το μέλος της Επιτροπής Γυναικών Μιχάλης Μηλιαράς.

Ο πρόεδρος της Ενωσης, αναφέρθηκαν στα οικονομικά, τονίζοντας ότι τα σωματεία πρέπει να εκμεταλλευτούν το γεγονός της είσπραξης των χρημάτων από τα εισιτήρια. Τόνισε ότι η Ενωση προσπαθεί όσο μπορεί να διευκολύνει τα μέλη της με την μη καθιέρωση παραβόλων συμμετοχής και με πολύ μειωμένο κόστος έκδοσης δελτίων. Ακόμη επεσήμανε ότι φέτος η Willson θα δώσει και μία πολύ καλύτερη μπάλα, τονίζοντας ότι θα πρέπει να αγοράζουν μπάλες και τα σωματεία.

Ο πρόεδρος της ΕΠ, Λάμπρος Τάκης, επεσήμανε ότι τα σωματεία θα πρέπει να δείξουν συνέπεια στα αιτήματα για αναβολές αγώνων και δήλωσε ότι μπορούν να εκφράσουν τις απόψεις και τις προτάσεις τους για την επόμενη χρονιά, τόσο για το πρωτάθλημα όσο και για το κύπελλο γυναικών. Στην συνέχεις έγινε μια πολύ εποικοδομητική συζήτηση, με τα σωματεία να καταθέτουν πολύ ενδιαφέρουσες προτάσεις, οι οποίες στην συντριπτική τους πλειοψηφία φαίνεται πως θα γίνουν αποδεκτές από την Ενωση. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια