Τι ειπώθηκε στη σημερινή συνάντηση του ΔΣ της ΕΚΑΣΘ με τα σωματεία της Γ2 ανδρών

Με μη αναμενόμενα χαμηλή προσέλευση σωματείων από τη Γ2 ανδρών, συνεχίστηκαν σήμερα στα γραφεία της ΕΚΑΣΘ, οι συναντήσεις της ΕΠ της Ενωσης με εκπροσώπους των ομάδων για συζήτηση και προτάσεις σχετικά με τις προκηρύξεις της νέας αγωνιστικής περιόδου.







Τον λόγο έλαβε πρώτα ο πρόεδρος της Ενωσης Σάββας Λόρτος, που αναφέρθηκε στην σημερινή επέτειο για τα 29 χρόνια από την κατάκτηση του Ευρωμπάσκετ το 1987, τονίζοντας ότι «σαν σήμερα εκτοξεύτηκε το άθλημά μας». Ακόμη αναφέρθηκε στην εκμετάλλευση των εισιτηρίων από τις ομάδες, τις μπάλες Willson και την καλύτερη προσφορά της εταιρείας για τη νέα περίοδο, την ιατροφαρμακευτική κάλυψη, τις επαφές με τηλεοπτικά δίκτυα, την συνεργασία με την εταιρία ρούχων Cap και τις πρώτες βοήθειες.

Στην συνέχεια τον λόγο έλαβαν οι εκπρόσωποι των σωματείων, τις απόψεις και τις προτάσεις των οποίων άκουσαν με ενδιαφέρον ο πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλημάτων Λάμπρος Τάκης και ο ταμίας και πρόεδρος της Επιτροπής Ανάπτυξης Αρης Γραμμενίδης. Οι ομάδες αναφέρθηκαν στην ιατρική κάλυψη των αγώνων, τις μεταγραφές, στον προοδευτικό περιορισμό του αριθμού των μεγάλων σε ηλικία παικτών, στις αυστηρότερες ποινές για τους υπότροπους αθλητές και σε πολλά άλλα θέματα. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια