Τι έγινε στην τελετή λήξης της ακαδημίας κοριτσιών του Αρη-Φωτορεπορτάζ

Με έναν αγώνα-έκπληξη και μια μικρή γιορτή ολοκληρώθηκε η χρονιά για τα κορίτσια του Αρη. Έπειτα από μία χρονιά με πολλές προπονήσεις, φιλικούς και επίσημους αγώνες, τα κορίτσια της ακαδημίας του Αρη έκλεισαν τη φετινή χρονιά με τον καλύτερο τρόπο. Με μία εκδήλωση σε …οικογενειακή ατμόσφαιρα.






Τα κορίτσια έκαναν την Κυριακή την τελευταία χαλαρή τους προπόνηση και στη συνέχεια έπαιξαν ένα διασκεδαστικό προπονητικό παιχνίδι με τους γονείς τους, κερδίζοντας και τις δύο φορές αφού πέτυχαν γρηγορότερα 15 δίποντα.

Στην συνέχεια, ακολούθησε ένας αγώνας-έκπληξη, στον οποίο τα κορίτσια αντιμετώπισαν τους γονείς τους. Ο προπονητής της ακαδημίας, Κωνσταντίνος Μακρής έπαιξε με την ομάδα των κοριτσιών και διαιτητής ήταν ο Ευάγγελος Κουλακιώτης, ο νέος προπονητής των κορασίδων. Για την ιστορία, νικήτρια ομάδα ήταν αυτή των κοριτσιών με σκορ 37-35, με τον αγώνα να κρίνεται στο τέλος στις βολές με τα κορίτσια να αποδεικνύονται πιο ψύχραιμα από τους γονείς τους.

Στη συνέχεια, όλοι βρέθηκαν στο Sports Cafe του «Κλεάνθης Βικελίδης», όπου ο γενικός αρχηγός του γυναικείου μπάσκετ, Άγγελος Πανταζής συνεχάρη τα κορίτσια και τον προπονητή της ακαδημίας, Κωνσταντίνο Μακρή για την προσπάθεια που κατέβαλαν όλη αυτήν την χρονιά. Παρών στην εκδήλωση και ο πρόεδρος του Α.Σ. ΑΡΗΣ, κ. Γιάννης Ψηφίδης.

Στα κορίτσια δόθηκε ένα μετάλλιο και ένα αναμνηστικό δίπλωμα και το ραντεβού ανανεώθηκε για τη νέα αγωνιστική περίοδο.


























Πηγή: ARIS Women Basketball CLUB

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια