Οι κληρώσεις της πέμπτης και της ημιτελικής φάσης των εφήβων και της τρίτης φάσης των παίδων της ΕΚΑΣΘ λεπτό προς λεπτό από τα γραφεία της Ενωσης-Τι προβλέπεται από τις προκηρύξεις

Αρχίζουν σε λίγη ώρα στα γραφεία της ΕΚΑΣΘ οι κληρώσεις της πέμπτης και της ημιτελικής φάσης των εφήβων και της τρίτης φάσης των παίδων της ΕΚΑΣΘ. Το μπλογκ είναι ήδη εκεί και θα σας μεταδώσει λεπτό προς λεπτό την διαδικασία.






Οι κληρώσεις  είναι μια προσφορά:



Ο πρόεδρος της ΕΠ Λάμπρος Τάκης καλωσόρισε τα σωματεία και αναφέρθηκε στη διαδικασία. Στη συνέχεια έδωσε το λόγο στον ταμία της Ενωσης Αρης Γραμμενίδη, που αναφέρθηκε σε κάποια προβλήματα με τις ημερομηνίες.

ΕΦΗΒΙΚΟ

Ε’ ΦΑΣΗ

Οι οκτώ νικητές* των αγώνων της Δ’ φάσης και οι οκτώ (8) ομάδες του 1ου ομίλου, σύνολο δεκαέξι ομάδες  θα αγωνισθούν μεταξύ τους σε  διπλά παιχνίδια.
Το πρώτο παιχνίδι θα γίνει στις έδρες των ομάδων των οκτώ (8) νικητών της Δ΄ φάσης
Δεν θα αγωνισθούν μεταξύ τους ομάδες οι 8 πρώτες ομάδες  του 1ου ομίλου.

Με αυτό το κριτήριο διεξήχθη η κλήρωση που ανέδειξε τα παρακάτω ζευγάρια:

Ν1. ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ-ΑΚ ΑΣΤΕΡΙΑ
Ν2. ΑΙΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ-ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΤΡΙΑΝΔΡΙΑΣ
Ν3. ΜΑΧΗΤΕΣ ΔΟΞΑΣ ΠΕΥΚΩΝ-ΠΑΟΚ
Ν4. ΗΡΑΚΛΗΣ-ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
Ν5. ΝΕΑ ΡΑΙΔΕΣΤΟΣ-ΕΡΜΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑ
Ν6. ΕΚ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ-ΧΑΝΘ
Ν7. ΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ-ΑΡΗΣ
Ν8. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΝΕΟΥ ΡΥΣΙΟΥ-ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗΣ

Οι αγώνες θα διεξαχθούν 5 και 19 Μαρτίου

ΗΜΙΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ

Οι νικητές* των αγώνων της Ε’ φάσης (8 ομάδες) θα αγωνισθούν μεταξύ τους σε δύο (2) αγώνες κατόπιν κλήρωσης.
Δεν θα παίξουν μεταξύ τους σε περίπτωση που προκριθούν οι τέσσερις (4) πρώτες ομάδες του 1ου ομίλου.
Γηπεδούχοι στο πρώτο αγώνα  θα είναι :
α) η ομάδα που κατέλαβε την υψηλότερη θέση σε περίπτωση που αγωνίστηκαν στην πρώτη φάση στον ίδιο όμιλο και β) όπως κληρωθούν αν έχουν αγωνισθεί σε διαφορετικό όμιλο στην πρώτη φάση.
*Νικητής θεωρείται η ομάδα που στους δύο (2) αγώνες συγκέντρωσε τους περισσότερους βαθμούς. Αν συγκέντρωσαν τους ίδιους βαθμούς, τότε λαμβάνεται υπ’ όψη η διαφορά πόντων και αναδεικνύεται νικητής η ομάδα με την μεγαλύτερη διαφορά.

Αν συνεχίζεται η ισοβαθμία, τότε ορίζεται ένας αγώνας σε ουδέτερο γήπεδο.
Στους παραπάνω αγώνες πρέπει να υπάρξει νικητής και δεν υπάρχει ισόπαλο αποτέλεσμα. Σε περίπτωση που λήξει από τον διαιτητή ισόπαλος θα συνεχισθεί με πεντάλεπτη παράταση  ή όσες παρατάσεις χρειάζονται για να αναδειχθεί νικητής.

Με αυτό το κριτήριο διεξήχθη η κλήρωση που ανέδειξε τα παρακάτω ζευγάρια:

Ν4-Ν7
Ν1-Ν8
Ν2-Ν3
Ν5-Ν6

Οι αγώνες θα διεξαχθούν 26 Μαρτίου και 2 Απριλίου

ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ

Οι νικητές των αγώνων της ημιτελικής φάσης (4 ομάδες), θα αγωνιστούν με σύστημα πουλ (ένας με όλους) σε ένα γύρο σε ουδέτερο γήπεδο μετά από κλήρωση. Δεν θα αγωνιστούν  τη πρώτη ημέρα οι ομάδες που έχουν καταλάβει τις δύο (2) πρώτες θέσεις του 1ου ομίλου της Α’ Φάσης και την δεύτερη ημέρα οι νικητές της πρώτης ημέρας.

Ο πρώτος της τελικής βαθμολογικής κατάταξης, ανακηρύσσεται πρωταθλητής εφήβων της Ε.ΚΑ.Σ.Θ. αγων.περ.:2015/2016 και αντιπροσωπεύει την Ένωση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της αγωνιστικής περιόδου 2015/2016.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν 19, 23 και 26 Απριλίου

ΠΑΙΔΙΚΟ

Γ’ ΦΑΣΗ (16 Ομάδες)

Α)  Οι οκτώ (8) νικητές* των αγώνων της Β’ φάσης, και οι ομάδες που κατέλαβαν τις θέσεις 5 – 12 του 1ου ομίλου, σύνολο 16 ομάδες, θα αγωνισθούν κατόπιν κλήρωσης σε δύο (2) αγώνες (μέσα – έξω). Δεν θα αγωνισθούν μεταξύ τους οι ομάδες του 1ου ομίλου.

Με αυτό το κριτήριο διεξήχθη η κλήρωση που ανέδειξε τα παρακάτω ζευγάρια:

ΒΑΟ-ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΤΡΙΑΝΔΡΙΑΣ
GBA ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΟΥ-ΜΕΝΤ
ΕΛΠΙΔΕΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ(ΔΕΚΑ 2)-ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ
ΔΕΚΑ-ΧΑΝΘ
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ-Ν. ΒΟΤΣΗΣ
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΝΕΟΥ ΡΥΣΙΟΥ-ΜΑΧΗΤΕΣ ΔΟΞΑΣ ΠΕΥΚΩΝ
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΕΠΑΝΟΜΗΣ-ΕΚ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ
ΕΡΜΗΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ-ΗΡΑΚΛΗΣ

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στις 6 και 20 Μαρτίου

Β)  Οι τέσσερις πρώτες ομάδες του 1ου ομίλου θα παίξουν μεταξύ τους τρεις αγώνες στις έδρες που δεν έπαιξαν στην 1η φάση έτσι θα σχηματισθεί μεταξύ τους τελική βαθμολογία από τους αγώνες της 1ης και 3ης φάσης.

Το πρόγραμμα είναι:

1η αγωνιστική (6-7/3)

ΠΑΟΚ-ΑΡΗΣ
ΑΚ ΑΣΤΕΡΙΑ-ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗΣ

2η αγωνιστική (20/3)

ΑΚ ΑΣΤΕΡΙΑ-ΑΡΗΣ
ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗΣ-ΠΑΟΚ

3η αγωνιστική (3/4)

ΑΡΗΣ-ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗΣ
ΠΑΟΚ-ΑΚ ΑΣΤΕΡΙΑ

*Νικητής θεωρείται η ομάδα που στους δύο αγώνες συγκέντρωσε τους περισσότερους βαθμούς. Αν συγκέντρωσαν τους ίδιους βαθμούς, τότε λαμβάνεται υπ’ όψη η διαφορά πόντων και αναδεικνύεται νικητής η ομάδα με την μεγαλύτερη διαφορά.
Αν συνεχίζεται η ισοβαθμία, τότε ορίζεται ένας αγώνας σε ουδέτερο γήπεδο.
Στους παραπάνω αγώνες πρέπει να υπάρξει νικητής και δεν υπάρχει ισόπαλο αποτέλεσμα. Σε περίπτωση που λήξει από τον διαιτητή ισόπαλος θα συνεχισθεί με πεντάλεπτη παράταση  ή όσες παρατάσεις χρειάζονται για να αναδειχθεί νικητής

Δ’ ΦΑΣΗ (8 ομάδες)

Οι οκτώ (8) νικητές* των αγώνων της Γ’ Α  φάσης θα αγωνισθούν  μεταξύ τους μετά από κλήρωση στις δύο νίκες ( έδρες εναλλάξ).
Γηπεδούχοι στο πρώτο αγώνα  θα είναι :
α) η ομάδα που κατέλαβε την υψηλότερη θέση σε περίπτωση που αγωνίστηκαν στην πρώτη φάση στον ίδιο όμιλο και β) όπως κληρωθούν αν έχουν αγωνισθεί σε διαφορετικό όμιλο στην πρώτη φάση.

ΗΜΙΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ

Οι νικητές* των αγώνων της Δ’ φάσης και οι τέσσερεις πρώτες (4)  ομάδες της Γ(Β)  φάσης  θα αγωνισθούν μεταξύ τους σε δύο αγώνες (μέσα – έξω).
Δεν θα αγωνισθούν μεταξύ τους οι ομάδες της Γ(Β) φάσης

ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ

Οι τέσσερις (4) νικητές της ημιτελικής φάσης θα αγωνισθούν με σύστημα πουλ (ένας με όλους) σε ένα γύρο σε ουδέτερο γήπεδο μετά από κλήρωση.
Δεν θα αγωνισθούν μεταξύ τους τη πρώτη ημέρα οι ομάδες που έχουν καταλάβει τις δύο (2) πρώτες θέσεις της Γ(Β) φάσης και τη δεύτερη ημέρα οι νικητές της πρώτης ημέρας




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια