Η πρώτη παρουσία του Φάρου Κερατσινίου στο Κύπελλο Ελλάδας-Τα εισιτήρια του τελικού

Ο Φάρος Κερατσινίου ήταν η φετινή μεγάλη έκπληξη στο θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας. Η επιστροφή του στη διοργάνωση ήταν «εκκωφαντική», φτάνοντας από την Α2 Ανδρών ως τον τελικό. Μια επιστροφή που χρειάστηκε σχεδόν 40 χρόνια για να γίνει πραγματικότητα, αφού η πρώτη παρουσία της ομάδας μας πηγαίνει πίσω στο 1977.









Το Κύπελλο Ελλάδας στα πρώτα χρόνια ζωής του είχε τελείως διαφορετική μορφή. Κάποιες σεζόν πήραν μέρος όλες οι ομάδες στην επικράτεια. Η αρχή γινόταν από τα τοπικά, στη συνέχεια υπήρχαν όμιλοι Νότου και Βορρά και από εκεί το κύπελλο προχωρούσε με τις ομάδες που είχαν προκριθεί.

Την αγωνιστική περίοδο 1976-77 ο Φάρος Κερατσινίου είχε καταφέρει να φτάσει στον όμιλο Νότου. Στον έναν και μοναδικό αγώνα του τότε είχε αντιμετωπίσει στο «Θεμιστόκλειο» τον Αρίωνα. Στις 13 Μαρτίου 1977, οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν στο ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ που υπήρχε στο κέντρο του στίβου. Οι φιλοξενούμενοι είχαν πάρει τότε η νίκη με το τελικό 38-55.

Διαιτητές της αναμέτρησης ήταν οι  κ.κ. Μιχαηλίδης και Καραγεώργος. Για το Φάρο που είχε προπονητή τον Κορκόδειλο, είχαν αγωνιστεί οι : Ρούσσος 6, Κοντέλης, Κωνσταντουδάκης 1, Ζαμπέτας 10, Μαντζιβής 7, Τσιγκιλιέρης, Πασχαλίδης 6, Μαντζιβής 8, Βεργόπουλος, Χατζηχαραλάμπους

Από τότε ο Φάρος επανεμφανίστηκε στο Κύπελλο Ελλάδας με την άνοδό του στην Α2 Εθνική Κατηγορία. Και φρόντισε να κάνει κάτι παραπάνω από αισθητή την παρουσία του, αποκλείοντας τέσσερις ομάδες της Α1 Ανδρών, για να φτάσει ως τον τελικό και την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Τα εισιτήρια του τελικού

O 41ος τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας είναι εδώ! Ο πρώτος τίτλος της χρονιάς θα κριθεί στις 6 Μαρτίου (17.30) στο ΟΑΚΑ με την αναμέτρηση Φάρος-Παναθηναϊκός. Μπορείτε κι εσείς να κλείσετε τη θέση σας στο γήπεδο μέσω ίντερνετ κάνοντας κλικ εδώ:


Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η διαδικασία αγοράς μεμονωμένων εισιτηρίων έχει αλλάξει και βάσει της σχετικής νομοθεσίας, θα πρέπει να δίνεται ο Α.Μ.Κ.Α. και να επιδεικνύεται το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας, τόσο κατά τη στιγμή αγοράς του εισιτηρίου, όσο και στις θύρες πριν την είσοδό σας στο ΟΑΚΑ.

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας κλείστε τη θέση σας και στα ακόλουθα σημεία πώλησης:

Public, 7Spots, Ιανός, Reload Stores, Media Markt

Γραφείο Viva.gr στο “The Mall Athens”, Α. Παπανδρέου 35, Μαρούσι, Επίπεδο 2 (Ωράριο Λειτουργίας: Δευ - Παρ: 10:00 - 21:00, Σaβ: 09:00 - 20:00) - Τυπώνοντας το εισιτήριο σας σε μορφή Α4 χαρτί PDF και για την είσοδο σας στο Γήπεδο θα πρέπει να κόβετε το κάτω μέρος που είναι το Barcode για την τοποθέτηση στο Τουρνικέ του γηπέδου.

Τηλεφωνικά στο 11876

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια