Παρελθόν ο Τσεσμετζής από τον Παναθλητικό-Πειραματικό


Από τον Παναθλητικό-Παναθλητικό λάβαμε την ακόλουθη ανακοίνωση:








«Δυστυχώς το πλήρωμα του χρόνου έφτασε και ο άνθρωπος που έφτασε την ομάδα στα σαλόνια της ΕΚΑΣΘ δεν θα συνεχίσει να είναι μαζί μας.

Ο Γιάννης Τσεσμετζής αποτελεί από εχθές παρελθόν από τον σύλλογο  αφού σε χθεσινή συνάντηση που είχε με την διοίκηση αποφασίστηκε η λύση της συνεργασίας μας.

Η λέξη ευχαριστώ για αυτόν τον άνθρωπο είναι πολύ μικρή για να χωρέσει όλα αυτά τα οποία αισθανόμαστε εμείς που τον ζήσαμε 4 χρόνια καθημερινά τώρα.

Μάιος του 2012 ήτανε όταν δώσαμε τα χέρια. Από τότε 4 χρόνια με πολλές χαρές και λίγες άσχημες στιγμές. Σε 110 επίσημους αγώνες είχε 97 νίκες και 13 ήττες.

Ώρες ατέλειωτες μέσα στο παρκέ αλλά και έξω για να ασχολείται με την ομάδα. Με την ομάδα που αγάπησε και αγαπήθηκε όσο κανένας άλλος σε αυτήν την ομάδα. Η απόφαση δυσκολη, τα συναισθήματα πολλά αλλά όλα τα ωραία δυστυχώς κάποτε τελειώνουν.

Ο Τσεσμετζής αποχωρεί από την ομάδα και την αφήνει στην τρίτη θέση της Βαθμολογίας και την ομάδα στους «8» στο θεσμό του κυπέλλου. Γιάννη δεν είσαι απλά ένας προπονητής ο οποίος πέρασε από την ομάδα.. Είσαι ο προπονητής που άλλαξε τη παρέα και την έκανε ομάδα. Σε ευχαριστούμε για όλα φίλε. Ευελπιστούμε ότι οι δρόμοι μας θα ξανασμίξουν. Καλή επιτυχία σε ότι και να κάνεις και είμαστε σίγουροι  για αυτό.


Η ομάδα πλέον βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή και τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθεί πως θα πορευτεί».



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια