Τσεσμετζής: «Ηρθε το πλήρωμα του χρόνου»

Από τον πρώην πλέον προπονητή του Παναθλητικού-Πειραματικού, Γιάννη Τσεσμετζή,  πήραμε και δημοσιεύουμε την κάτωθι ανακοίνωση:










«Μετά από τέσσερα χρόνια, τρεις συνεχόμενες ανόδους, 110 αγώνες μετρώντας 97 νίκες και 13 ήττες,  ήρθε το πλήρωμα του χρόνου ώστε να κλείσει για μένα το κεφάλαιο Πειραματικό.

Από την Γ2 κατηγορία έως την Α' ΕΚΑΣΘ μέσα από άπειρες χαρές και ελάχιστες λύπες. Με την ομάδα να είναι στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας και να διεκδικεί την άνοδο στην Γ' Εθνική κατηγορία, να βρίσκεται στις οκτώ καλύτερες ομάδες διεκδικώντας το κύπελλο ΕΚΑΣΘ, να είναι δηλαδή μέσα σε όλους τους στόχους της, η διοίκηση αποφάσισε για το ''καλό'' (!!!!!!!!)  της ομάδας να μην συνεχισθεί η συνεργασία μας. Τα συναισθήματά μου μετά από αυτήν την απροσδόκητη απόφαση είναι ανάμικτα.

Χαίρομαι ιδιαίτερα που μου δόθηκε  η ευκαιρία μέσα από αυτήν την τετράχρονη συνεργασία να κοουτσάρω παίκτες οι οποίοι ήταν ακέραιοι χαρακτήρες και άψογοι επαγγελματίες αθλητές. Χαίρομαι επίσης για την άψογη συνεργασία με τους ανθρώπους της διοίκησης, οι οποίοι αποτελούν κόσμημα  για το άθλημα της καλαθοσφαίρισης.

Χαίρομαι τέλος που συνέδραμα στην οργάνωση αγωνιστικών τμημάτων εφηβικού, παιδικού και ακαδημίας. Λυπάμαι όμως από την άλλη που το συμβόλαιο -που νόμισαν κάποιοι- ότι υπέγραψα με τις νίκες το τήρησα μόνο κατά 88% και όχι στο 100%. Λυπάμαι που δεν έχω μάθει να ''πηδάω από το πλοίο'' στα δύσκολα. Λυπάμαι που έχω μάθει την λέξη εμπιστοσύνη να την αποδεικνύω με πράξεις και όχι με λόγια, δίνοντας όλο μου το είναι σε κάθε ομάδα, σε κάθε κατηγορία.

Αυτό θα συνεχίσω να κάνω και στις επόμενες ομάδες με τις οποίες θα συνεργασθώ σε  οποιοδήποτε επίπεδο κι αν ανήκουν.  Με πίστη για το έργο που αφήνω πίσω μου και απεριόριστη εμπιστοσύνη στους παίκτες μου για την εκπλήρωση των στόχων που είχαμε θέσει».      

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια