Αναχωρεί αύριο για Χαλκίδα η Εθνική Γυναικών- Απευθείας ο προκριματικός απέναντι στη Ρωσία- Αύριο η Media Day

Την προετοιμασία της στη Χαλκίδα θα συνεχίσει από αύριο η Εθνική Γυναικών ενόψει του αγώνα με τη Ρωσία που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου (17.00, ΕΡΤ2) στο κλειστό «Τάσος Καμπούρης» στο πλαίσιο των προκριματικών του Ευρωμπάσκετ 2017.





Η αποστολή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος θα αναχωρήσει από την Αθήνα στις 12 το μεσημέρι.

Στη σημερινή προπόνηση πήραν μέρος και οι 14 παίκτριες που έχει καλέσει ο ομοσπονδιακός προπονητής Κώστας Κεραμιδάς. Μάλιστα τόσο η Εβίνα Μάλτση όσο και η Άρτεμις Σπανού που είχαν κάποια μικροπροβλήματα τις προηγούμενες ημέρες ακολούθησαν κανονικά το πρόγραμμα. Πριν την απογευματινή προπόνηση οι διεθνείς είδαν στο βίντεο αποσπάσματα από αγώνες της Ρωσίας.

Απευθείας ο προκριματικός απέναντι στη Ρωσία

Το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2016 στις 17.00 σε απευθείας τηλεοπτική μετάδοση από την ΕΡΤ2 θα προβληθεί ο προκριματικός αγώνας για το Ευρωμπάσκετ 2017 της Εθνικής Γυναικών απέναντι σ' αυτή της Ρωσίας καθώς επίσης και μέσω του Web Tv της ΕΡΤ.
Τον αγώνα θα μπορέσετε να τον παρακολουθήσετε, κάνοντας κλικ εδώ:

Αύριο η Media Day

Στη διάθεση των εκπροσώπων του Τύπου στη Χαλκίδα θα είναι αύριο το απόγευμα οι αθλήτριες και το προπονητικό τιμ της Εθνικής Γυναικών ενόψει του Σαββατιάτικου αγώνα με τη Ρωσία για τα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ 2017. Η Media Day θα πραγματοποιηθεί στις 17.30 στο κλειστό «Τάσος Καμπούρης».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια